Lydbøger » Fartdjævlen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fartdjævlen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Inger Gammelgaard Madsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Det siges, at en ulykke sjældent kommer alene. I Fartdjævlen er dette så sandt, som det er sagt. Det hele starter med et enkelt biluheld, men selvom det ikke udvikler sig til et harmonikasammenstød eller lignende, er det den første ring i vandet, som blot bliver ved med at sprede sig.

Fartdjævlen har af rette navn fart på, når den ene ulykke efter den anden pludselig bliver meldt ind til politiet, og journalisten Anne Larsen begynder at få færten af en sag. Efter ikke synderligt lang tid på sagen, begynder Anne allerede at formulere sig en teori, som hun ikke er bange for at præsentere for politiet i form af Rolando Benito i Fartdjævlen. Sammen kan du begynde at grave i fortiden, men det skal man passe på med. Der er en grund til, at visse ting bliver efterladt i fortiden.

Informationer:

Oplæser: Githa Lehrmann
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer

Fartdjævlen: Handling

Fartdjævlen lydbog begynder med et trafikuheld. I det vestlige Aarhus kører en vanvidsbilist gennem byen og starter det, der udvikler sig til en lavine af ulykker, der får fatale konsekvenser. Det første offer er bilisten, der sætter det hele i gang. Mathilde er kun 17 år gammel, da hun dør som resultat af sine mange kvæstelser. Ved et rent tilfælde passerer Anne Larsen gerningsstedet, hvor den unge kvinde mister livet i Fartdjævlen lydbog. Anne lægger mærke til et halssmykke, som Mathilde havde hængende i sin bil. Det særprægede sølvkranie blev oplyst af solen, og det ene røde øje fangede Annes opmærksom med det samme i Fartdjævlen lydbog gratis.

Anne opdager, at det unikke smykke kan forbindes til en anden dødsulykke, der fandt sted for 20 år siden. Dengang resulterede ulykken ikke kun i et dødsoffer, men også en dreng på tre år, der forsvandt. Senere på dagen opdager Anne, at der skete et skuddrab i kølvandet på den første bilulykke. Skudofferet var en dreng på kun 14 år, og Annes mistanke begynder straks at udforme sig i Fartdjævlen lydbog gratis. Kan det tænkes, at drengen vidste noget, han ikke skulle vide, og derfor blev taget ud af ligningen?

Anne henvender sig til Rolando Benito hos politiet, som hun har arbejdet sammen med før. Hun ved, hun kan tale med ham om sin mistanke, og at han vil lytte til hende i Fartdjævlen lydbog. Benito efterforsker begge sager, som han i første omgang mistænker for at være banderelateret, men Annes teorier sætter dem i et helt andet lys. Da de begynder at undersøge andre motiver, går det op for dem, hvor mange liv, der rent faktisk kan være i fare, fordi de er begyndt at grave i fortidens mange ubesvarede spørgsmål.

Om forfatteren: Inger Gammelgaard Madsen

Inger Gammelgaard Madsen har efterhånden skrevet krimier i mange år, og de bliver kun bedre og bedre for hver udgivelse. Fartdjævlen er under ingen omstændigheder en undtagelse på dette, for den er lige så nervepirrende, som alle andre krimier fra Inger Gammelgaard Madsen.

Serien om Roland Benito, der modvilligt arbejder sammen med journalisten Anne Larsen, har udfoldet sig i mange bøger efterhånden. Fartdjævlen er den 15 bog i serien, men hver bog kan stadig læses uafhængigt af hinanden, hvis ikke du har overskud til at læse hele serien. Hvis du vil starte med den første bog om Roland og Anne, skal du begynde med Dukkebarnet, som udkom i 2013.