Lydbøger » Faste uden sult

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Faste uden sult Lydbog

4.1/5

Forfatter: Ditte Ingemann & Jerk W. Langer

lydbog og e-bog

Introduktion

Faste uden sult er en lydbog, der forklarer dig, hvordan du ved hjælp af faste kan få mere energi, en sundere krop og ikke mindst opleve et naturligt vægttab.

Lydbogen er skrevet i samarbejde mellem lægen Jerk W. Langer og kogebogsforfatter Ditte Ingemann.

Når du lytter til Faste uden sult lydbog, vil du få præsenteret de videnskabelige resultater af faste. Du vil dog også få antiinflammatoriske opskrifter. Opskrifterne skal hjælpe dig med at få mest muligt ud af fasten.

Du kan høre Faste uden sult lydbog og tage et skridt mod en sundere livsstil.

Informationer:

Oplæser: Jerk W. Langer
Sprog: Dansk
Kategori: Faglitteratur
Længde: 5 timer og 38 minutter

Faste uden sult: Handling

Faste har gennem mange år været et debatteret emne. Derfor er der blevet forsket meget på området for at finde ud af, om faste reelt har en positiv effekt på vores helbred.

I Faste uden sult lydbog bliver du oplyst om de gavnlige effekter faste har. Faste kan blandt andet være med til at booste din sundhed og ikke mindst dit energiniveau. Derudover kan det også være en metode til at tabe sig uden at skulle føle, at man sulter sig selv.

Det er dog ikke lige meget, hvad man indtager af mad, når man ikke faster. For ikke at opleve sult, er det vigtigt, at man får det rette brændstof. Dette vil samtidig give en et større mentalt overskud og undgå at du bliver drænet for energi.

Jerk W. Langer fortæller i Faste uden sult lydbog om sine egne erfaringer med at faste efter princippet 16:8. Dette betyder, at han faster i 16 timer og spiser i 8 timer, hvor første måltid indtages til frokost.

Du vil også høre om andre danskeres erfaringer med fasten og hvordan den har hjulpet dem til at opnå mere overskud i hverdagen.

Da kosten er en meget vigtig del, hvis du vil lykkes med at faste, er der i bogen også inkluderet opskrifter af Ditte Ingemann. Ved at lave mad efter hendes principper, sikrer du dig, at du kan holde din faste uden at føle sult eller manglende energi.

Husk at du kan høre Faste uden sult lydbog gratis.

Om forfatteren: Ditte Ingemann & Jerk W. Langer

Faste uden sult er skrevet i samarbejde mellem Jerk W. Langer og Ditte Ingemann.

Jerk W. Langer er en dansk læge, foredragsholder, journalist og forfatter. Han har specialiseret sig i formidling af viden om sundhed, ernæring, sygdom og livsstil.

Udover Faste uden sult har han også skrevet andre bøger såsom 21 Helbredende Dage med Antiinflammatorisk Kost og Sænk dit Kolesterol.

Ditte Ingemann er kogebogsforfatter og madskribent og står bag de gode opskrifter i bogen.