Lydbøger » Fatale forandringer

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fatale forandringer Lydbog

4.5/5

Forfatter: Christian Ørsted

lydbog og e-bog

Introduktion

Fatale forandringer er fortællingen om, hvordan vores liv som moderne menneske er fyldt med forudsigeligheder. Der er ingen tegn på, at uforudsigelighederne kommer til at være mindre i den nære fremtid. Derfor er vores bedste bud er at lære at tackle dem på den bedst mulige måder. Det er netop denne problemstilling, som forfatter Christian Ørsted forsøger at tage fat i med sin bod Fatale forandringer.

Dyk ned i Fatale forandringer lydbog for at lære mere om, hvad du selv kan gøre for at navigere sikkert i en verden. En verden, der er mere uforudsigelig end nogensinde før. Du kan Fatale forandringer lydbog gratis, hvis du er mere til lydbøger. På dansk er bogen oplæst af Torben Sekov.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Økonomi & Business
Længde: 6 timer og 42 minutter

Fatale forandringer: Handling

Fatale forandringer er skrevet af Christian Ørsted. Han tager sit udgangspunkt i, at tempoet i forandringer aldrig har været højere, end det er tilfældet nu. Men på samme tid har man skulle høre på denne samme sang i de sidste 20-30 år. Ørsted peger dog på, at dette faktisk ikke er problemet. Fatale forandringer handler nemlig om, at forandringer aldrig har været mere uforudsigelige, end det er tilfældet nu.

For at kunne nedbringe det uforudsigelige og balancere et godt familie- og arbejdsliv, beskrives det i Fatale konsekvenser, at vi derfor er nødt til at blive bedre til at håndtere forandringer. For Fatale forandringer er ikke noget, der er sjældent. Det er blevet en stadig større og større del af vores hverdag.

For Ørsted peger meget af det, som vi gør, i den forkerte retning. Dette fører til negative konsekvenser. Disse kan for eksempel være, at det kan være svært at tackle forandringer. Lyt til Fatale forandringer lydbog gratis og få Christian Ørsteds bud på, hvordan vi kan blive bedre til at tackle forandringer i det daglige.

Vær på vagt, for Fatale forandringer lydbog kan til tider være kritisk over for den måde, som vi lever på. Derfor er det nødvendigt at have et åbent sind for at tage mest muligt information til sig. Lyt til Fatale forandringer lydbog for at få et indblik i, hvordan uforudsigeligheder er blevet en integreret del af vores hverdag.

Der er garanti for, at Fatale forandringer vil få dig til at tænke, og når vi tænker, så har vi mulighed for at udvikle os.

Mediernes anmeldelser:

"En stærk og klog kritik af uheldige og udbredte tendenser i moderne ledelse ". 4 ud af 6 stjerner

Berlingske

Om forfatteren: Christian Ørsted

Christan Ørsted er forfatter til Fatale forandringer. Forfatterskab er dog ikke det eneste, som Ørsted har givet sig i kast med. Han har nemlig også en lang karriere som foredragsholder og ledelsesrådgiver bag sig. Det er netop nogle af de erfaringer, som Ørsted har opbygget som ledelsesrådgiver, der har givet anledning til, at han har skrevet Fatale konsekvenser. Ørsted har nemlig undervist og rådgivet ledere verden over i mere end 20 år.

Han er derudover kendt som fast klummeskribent på Berlingske Business. Desuden har han et forfatterskab på mere end 20 bøger om ledelse, hvor den seneste er bestselleren Livsfarlig ledelse.