Lydbøger » Felicia forsvandt

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Felicia forsvandt Lydbog

4/5

Forfatter: Jørn Lier Horst

lydbog og e-bog

Introduktion

Felicia forsvandt markerer endnu en spændende bog, der er skrevet af den norske forfatter Jørn Lier Horst. Vi møder nu William Wisting, der er efterforsker. Wistings skrivebord bliver hurtigt dækket af papirer, for under en udgravning dukker liget af en kvinde op. Undersøgelser viser, at liget har været der længe. Derfor er tide knap, for forældelsesfristen er tæt på at indtræde.

Følg den dramatiske fortælling i Felicia forsvandt og hør om Wistings hæsblæsende kamp for at finde morderen, inden tiden rinder ud. Retfærdigheden må ske fyldest for den nu afdøde kvinde, men inden længe bliver Wistings tilværelse endnu være, da en ung kvinde meldes savnet. Følg den spændende fortælling af Jørn Lier Horst og se, om Wisting formår at løse sagerne i tide.

Informationer:

Oplæser: Torben Sekov
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 30 minutter

Felicia forsvandt: Handling

Den populære norske forfatter ved navn Jørn Lier Horst har skabt endnu en spændende fortælling med udgivelsen af Felicia forsvandt. Hvis du foretrækker at lytte til lydbøger, så kan du i stedet lytte til Felicia forsvandt lydbog gratis, der på dansk er oplæst af Torben Sekov. Da vi for første gang kommer ind i historien i Felicia forsvandt, så møder vi William Wisting, der er i gang med at genåbne en gammel forsvindingssag.

Der går ikke længe i Felicia forsvandt, før Wistings tilværelse bliver endnu mere dramatisk, for snart dukker liget af en kvinde op, imens der bliver foretaget en udgravning. Det fortælles i Felicia forsvandt lydbog, at dette er et stort problem for Wisting, for undersøgelser viser, at liget har været placeret der længe. Ifølge Felicia forsvandt lydbog er tiden knap, for der er kort tid til, at forældelsesfristen indtræder.

Lyt til Felicia forsvandt lydbog gratis og hør om, hvordan Wisting må kæmpe mod tiden for at sikre, at kvindens morder ikke går fri for altid. Det viser sig dog, at situationen i Felicia forsvandt bliver endnu værre, får en ung kvinde meldes savnet. Wisting og resten af efterforskerne er nu endnu mere tidspresset end nogensinde, for en ung kvinde er derude, og hendes liv er i fare.

Giv dig i kast med Felicia forsvandt lydbog og følg denne dramatiske efterforskning. Der er liv på spil, og moderen lurer derude i mørket. Få mulighed for at læse Felicia forsvandt af Jørn Lier Horst og få del i denne spændende fortælling.

Om forfatteren: Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst er i dag en af de mest populære norske forfattere. Det er dog ikke det eneste, som denne forfatter har at byde på, for han er også blandt Norges mest erfarne efterforskere inden for politiet, hvilket han flittigt benytter i sine værker.

Jørn Lier Horst har blandt andet skrevet værker som Felicia forsvandt, ”Natmanden”, ”Bundfald”, ”Vinterlukket” og ”Jagthundene”. Det er et fællestræk for denne forfatters tidligere værker, at han skriver inden for krimigenren. Flere af disse værker har også modtaget priser, hvilket vidner om, at der er tale om anmelderroste værker. Et eksempel er ”Jagthundene”, der modtog Glasnøglen for Norges bedste krimi i 2013.