Lydbøger » Fenrisfærden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fenrisfærden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Susanne Clod Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Fenrisfærden er en historisk korrekt roman, som er skrevet af den danske forfatter samt musiker Susanne Clod Pedersen. Dette underholdende værk drejer sig om det oprør der fandt sted mellem Hvide Krist og Odin. I værket hører man også om Arnulf Ulveblod, der lige er vendt hjem fra en skæbnesvanger jagt efter ulve i Kiev og Island.

I Fenrisfærden lydbog hører man også om andre kendte figurer fra denne tid. Blandt andet introduceres man til Hakon Jarl, der føler sig fortrængt af sine folk og hans omgangskreds, men også om Olav Tryggvason, der har store drømme samt forhåbninger i dette store magtoprør.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 21 timer og 23 minutter

Fenrisfærden: Handling

Fenrisfærden er en roman den danske forfatter samt musiker Susanne Clod Pedersen har skrevet. Dette er en kriminalroman, men værket er også faglitteratur. Man kan med fordel lytte til Fenrisfærden lydbog gratis.

Fenrisfærden følger blandt andet Arnulf Ulveblod. I Fenrisfærden lydbog hører man om Arnulf Ulveblod, der lige er kommet hjem igen til Norge. Han havde lige været på en urolig rejse i Kiev. Men Arnulf Ulveblod er ikke den eneste vigtige person man hører om i værket, man får nemlig sat flere navne på det urolige oprør der fandtes på dette tidspunkt.

I Fenrisfærden er der et oprør, hvor flere bekendte navne var involveret. Disse var ud over Arnulf Ulveblod Hakon Jarl, Olav Tryggvason, Odin og Hvide Krist. I Fenrisfærden lydbog kan man høre om Hvide Krist og Odins kamp om hvem der skulle have den overordnede magt, Olav Tryggvason med sine store drømme og forhåbninger, men også Hakon Jarl der føler sig fortrængt blandt sin omgangskreds og sit folk.

I Fenrisfærden lydbog kan man også høre om Arnold Ulveblod, der er på jagt efter ulve i Islands skønne natur. Dette er dog ikke en helt almindelig ulvejagt, da der i denne tur er flere skæbnesvangre møder, hvor nogles skæbner er sat på spil, mere end nogle andres.

Hvad sker der mon på jagten, og hvordan går det med de andres stridigheder samt oprøret? Dette kan du høre mere om i Fenrisfærden lydbog. Man kan med fordel få romanen Fenrisfærden lydbog gratis. Find blandt andet ud af, hvorfor flere anmeldere mener dette historiske værk er så underholdende samt spændende, samtidigt med at det er en sand historisk fortælling.

Om forfatteren: Susanne Clod Pedersen

Susanne Clod Pedersen er født i Danmark år 1967, og hun er en dansk forfatter. Susanne Clod Pedersen har også en musikalsk profession, som hun er kendt for. Blandt andet spiller hun orgelmusik og på klaver, som hun debuterede med i 1993 til en koncert.

Den danske forfatter Susanne Clod Pedersen har i sit forfatterskab skrevet flere romaner. Hun skriver hyppigt historiske værker om kendte historiske tidsperioder. Forfatteren skriver specifikt om tiden hvor der fandtes vikinger, men også om middelalderen.

I løbet af hendes uddannelse, har hun været på diverse musikkonservatorier, blandt andet et år i Ruslands hovedstad Moskva. Hendes forfatterskab samt musikalske evner går hånd i hånd, og hun har blandt andet udgivet et værk om klaverspil.