Lydbøger » Firekeepers datter

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Firekeepers datter Lydbog

4.1/5

Forfatter: Angeline Boulley

lydbog og e-bog

Introduktion

Firekeepers daughter er den smukke historie om en ung pige, der endnu ikke har fundet ud af, hvor hun helt præcis hører til. Men som om det ikke er nok at skulle finde sin identitet som teenager, bliver Daunis også pludselig en del af en mordefterforskning, der centrerer sig om hendes skole. Firekeepers Daughter er blevet en vanvittig succes på kort tid, og Daunis’ historie om at finde sin plads i livet har rørt tusinde af unge mennesker. Historien er fængende, fordi den tager fat på emner om at høre til i vidt forskellige stammer, hvor ingen lader til at ville holde fast i dig.

Informationer:

Oplæser: Filippa Suenson
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 13 timer og 25 minutter

Firekeepers datter: Handling

Firekeepers Daughter lydbog er historien om Daunis. Født og opvokset med en meget blandet baggrund, har hun altid følt sig splittet mellem to steder. På den ene side er hun aldrig blevet betragtet som hvid nok i forhold til sin omgangskreds, men hun er heller ikke ojibwe nok til at høre helt hjemme i reservatet af samme navn. Hvis hun kunne, havde hun to steder at føle sig hjemme, men Daunis’ indre konflikt gør, at hun ikke føler sig hjemme nogle af stederne i Firekeepers Daughter lydbog gratis. 

Hendes store drøm er, at starten på college byder på en ny start, men da der sker en stor ulykke i hendes familie, må hun sætte sine fremtidsdrømme på pause. Midt i al ulykken er der dog et lille lyspunkt i form af Jamie. Jamie spiller ishockey og er alt for charmerende til at Daunis kan modstå ham i Firekeepers Daugther lydbog.

Men Daunis’ verden bliver vendt på hovedet endnu engang, da hun på mærkværdig vis bevidner et mord. Pludselig bliver hun hevet ind i FBI’s efterforskning, og Daunis må se til, mens flere i hendes omgangskreds er under mistanke i Firekeepers Daughter lydbog. Hele affæren tvinger Daunis til at genoverveje sin identitet, og hvad det vil sige at være ojibwe og en Firekeeper.

Firekeepers Daughter lydbog gratis har rørt et utal af unge mennesker med en ung piges indre kamp om at genvinde sin kultur og finde ud af, hvem hun er midt i en farlig efterforskning. Kombinationen af thriller og ungdomsroman har gjort Firekeepers Daughter lydbog til en af de mest populære bøger fra 2021.

Om forfatteren: Angeline Boulley

Firekeepers daughter er Angeline Boulleys debutroman, hvor hun inddrager sin egen viden fra sin tid som medlem af en indianer-klan i USA. Før hun skrev Firekeepers Daughter har hun brugt det meste af sin tid på at uddanne andre mennesker i kulturen og historien om de originale indianere i USA, hvilket hun gjorde som chef hos Office of Indian Education i USA.

Populariteten af Firekeepers Daughter har været fænomenal, og den røg straks ind på diverse bestsellerlister og vandt forskellige topplaceringer online. Rettighederne er sågar blevet opkøbt af et produktionsselskab ejet af Obama, der har i sinde at producere filmen baseret på bogen.