Lydbøger » Fiskerne

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fiskerne Lydbog

4.1/5

Forfatter: Hans Kirk

lydbog og e-bog

Introduktion

Fiskerne er det berømte værk om en familie, der formår at vælte et samfund omkuld med deres værdier. Det er en historie om at søge efter bedre vilkår for sin familie, mens man stadig vil holde fast på sine gamle idealer i et nyt samfund. Fiskerne er en historie om mange af menneskets synder, som er under konstant overvågning fra Gud og dine naboer.

Fiskerne er en historie om flere familier, der er på jagt efter et bedre liv, men som ender i et samfund, der ikke kan lade være med at dømme andre for de mindste ting. Fiskerne er en bog, som du enten vil elske, eller hade at elske for de brutale sandheder om mennesket.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 37 minutter

Fiskerne: Handling

Fiskerne lydbog er den slags bog, som er vigtig at læse for dens budskab. Det er ikke nødvendigvis en bog, som man vil se tilbage på med et smil om læberne, men det er en bog, der vil sætte sig fast i hukommelsen uanset hvad. Fiskerne lydbog gratis er en historie om flere fiskerfamilier, der gerne vil finde andre vilkår for deres familier. Derfor forlader de deres trygge hjem ved Vesterhavet, og begynder at søge langs Limfjorden efter deres nye hjem. Deres håb er at finde et sted, hvor de vil være mindre udsat, og hvor deres hverdag er sikret mere økonomisk.

Med deres indtrængen i dette nye samfund påtrænger de deres livskvalitet på alle omkring sig. Det ender med, at den lokale præst bliver fordrevet fra samfundet til fordel for fiskernes Indre Mission. Der går ikke lang tid i Fiskerne lydbog gratis før, Indre Mission har fået et langt større overtag i samfundet end først antaget.

Mens hele samfundet forsøger at finde sig selv i disse nye omgivelser, kan resten af beboerne i området kun se til, mens de konstant bliver ved med at kæmpe om den sociale popularitet. Fiskerne lydbog er derfor også en historie om menneskets kamp for overlevelse i en tilværelse, som pludselig ændrer sig drastisk.

Alle er opmærksomme på alle i Fiskerne lydbog, og da en af fiskerkonerne begynder at stille spørgsmålstegn ved religionen, bliver hun centrum for al snak i samfundet. Men hun holder fast i sine principper og har ikke i sinde at overrække sit hjerte til Jesus, som alle andre har gjort det.

Om forfatteren: Hans Kirk

Hans Kirk skrev historien om Fiskerne helt tilbage i 1928, hvor den blev udgivet for første gang. Men historien om et samfund, der bliver vendt på hovedet, og menneskene i samfundet, der konstant overvåger hinanden, er ikke fjern fra et samfund, vi kender i dag.

Fiskerne er en bog om at holde øje med alt og alle omkring sig i bedste stil med vores moderne fascination af reality tv. Forskellen ligger i konsekvenserne af at begå fejl. Hvor det i moderne tider blot betyder et farvel til sin plads i udsendelsen, kunne det i Fiskerne betyde komplet skam og udstødning fra samfundet, hvilket er en helt anden sag.