Lydbøger » Fjendeland

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fjendeland Lydbog

4.4/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Fjendeland tager læseren med tilbage til 1990 sammen med Jack Reacher. I Fjendeland står Jack Reacher over for den sag i sin karriere, som kan ende med at vende alt i hans liv på hovedet. Det er en sag, som strækker sig over internationale grænser, og hvor mord sker uden, at Jack Reacher er i stand til at gøre noget ved det.

Jack Reacher lydbog gratis er tilbage i endnu en hæsblæsende sag, som læseren knap nok kan følge med i. De forfærdelige mord, som pludselig sker hurtigere end folk kan opfange dem, ender med at pege i retning af Jack Reacher uden, at han kan gøre noget ved det i Fjendeland.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 28 minutter

Fjendeland: Handling

Fjendeland lydbog er endnu en historie om den hæder dækkede og respekterede soldaterhelt, Jack Reacher. Han har altid været den person i hæren, som alle kunne stole på, og den person, som med stor garanti kunne løse ethvert tænkeligt problem sat foran sig. Men nu står Jack Reacher overfor en sag, der får ham til at tvivle på alt.

Det er nytårsdag i Fjendeland lydbog, og året er på vej til at skrive 1990. Det er et årsskiftt, hvor verden forandrer sig overalt, ikke mindst med faldet på Berlinmuren. Katalysatoren for de frygtelige begivenheder finder sted i North Carolina, da en general bliver fundet myrdet uden sine ejendele i nærheden af liget. Det bliver op til Jack Reacher at få styr på sagerne i Fjendeland lydbog gratis.

Hvad ingen havde forventet var, at generalens hustru ville blive det næste offer, eftersom hun befandt sig i den anden ende af landet. Efter det andet mord begynder alvoren virkelig at sætte sine spor hos Jack Reacher i Fjendeland lydbog.

For hvert nye mord, der bliver begået inden for de militære enheder, begynder pilene at pege i retning af Jack Reacher. Han må indse, at han er blevet udpeget til syndebuk for en andens djævelske plan. Men læseren ved, at Jack Reacher ikke har tænkt sig at give op uden en kamp. I stedet for at lade sig rive med ind i sagen, begynder han selv at angribe sagen udefra, som kun Jack Reacher kan i Fjendeland lydbog gratis.

Det bliver en hæsblæsende opklaring, der bringer Jack Reacher på tværs af landegrænser, hvor han til sidst må indse, at den største fjende ofte rammer indefra, når man mindst venter det.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child er mest kendt for sine romaner om Jack Reacher, som i skrivende stund strækker sig over mere end 20 romaner. Ideen til Jack Reacher lydbog kom til Lee Child, efter han var blevet fyret fra sit tidligere arbejde inden for TV-branchen. Han havde tidligere været med til at lave programmer som Brideshead Revisited og Prime Suspect og mange andre. Men efter en række nedskæringer måtte han se sig uden arbejde. 

Et desperat forsøg med papir og blyant endte med at være begyndelsen på Jack Reacher, som sidenhen er blevet et internationalt fænomen. Ikke mindst siden den første bog i serien, Falske værdier, i 2010 blev filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen. Hver bog i serien om Jack Reacher lydbog har kun fået flere og bedre anmeldelser, og det er også tilfældet med Fjendeland.