Lydbøger » Fjern torden

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fjern torden Lydbog

3.9/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

Fjern torden er en roman som den engelske forfatter Lee Child har skrevet. Dette værk indgår i serien om Jack Reacher og dette er femte bind i denne serie.

Jack Reacher er en veteran samt en superhelt, der nu har en del tid til rådighed. Han beslutter sig for at benytte sin tid til at rejse landet rundt. Mens han rejser gennem diverse stater, bekæmper han også diverse onde individer samt uligheder. I denne omgang går han rundt i den skoldhede ørken i Texas, og på sin rejse møder han Carmen Greer. Hun giver ham et lift, og her udfolder tingene sig på en livstruende måde.

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 43 minutter

Fjern torden: Handling

Lee Child har med sin spændingsfyldte roman Fjern torden formået at berige det uhyggelige samt dramatiske univers, som hovedpersonen Jack Reacher lever i. Fjern torden er nemlig femte del i serien om denne fiktive superhelt, som formår at redde byen fra onde kræfter samt skurke. Hvis man gerne vil komme med på denne spændingsfyldte rejse, som dette værk formår at skabe, så kan man nu lytte til Fjern torden lydbog gratis.

I Fjern torden lydbog hører man igen om Jack Reacher. Den centrale person Jack Reacher er nu efter en årrække i militæret blevet en veteran, men han er ikke som enhver anden veteran. Jack Reacher er nemlig en helt, som formår at bekæmpe enhver form for ulighed samt fare i byen han rejser gennem.

Ved at lytte til Fjern torden lydbog finder man ud af, at han har en del tid til rådighed. Han beslutter sig for at rejse, men ikke med et specifikt mål. I denne omgang beslutter han sig for at tage til den amerikanske stat Texas. Denne rejse skulle dog vise sig for at være temmelig farlig, og den sætter for alvor veteranen på prøve.

I Fjern torden lydbog erfarer man, at Jack Reacher kommer ud for nogle vanskeligheder i den amerikanske stat Texas. Han vandrer rundt i den skoldhede ørken i Texas, uden en specifik destination i mente. Han møder dog på sin vej Carmen Greer, som krydser samme landevej som ham selv.

Af Carmen Greer får han et lift, hvor de snakker om alt fra familiehemmeligheder, til at de lægger nogle skæbnesvangre planer, som bringer dem begge i livsfare. Tingene tager sig en pludselig drejning, og dette kan du høre mere om i Fjern torden lydbog gratis.

Om forfatteren: Lee Child

I midten af 1950’erne i England er Lee Child født. Lee Child er en anmelderrost forfatter, som desuden også er en meget kendt figur på den internationale litterære scene. Lee Childs forfatterskab er for mange kendt for at indeholde adskillige romaner, som hører under spændingsgenren.

Mange læsere vil kunne genkende forfatterens værker, ved at han har skrevet den banebrydende samt interessante romanserie om Jack Reacher. Fjern torden er blandt andet en del af denne serie af romaner, og dette værk er femte del i serien om den fiktive veteran samt superhelt. Man kan med fordel lytte til Fjern torden lydbog gratis.

Forfatteren har for sine værker også modtaget diverse litterære priser.