Lydbøger » Flagermusmanden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Flagermusmanden Lydbog

3.8/5

Forfatter: Jo Nesbø

lydbog og e-bog

Introduktion

Flagermusmanden er en krimiroman, som er skrevet af den norske forfatter Jo Nesbø. Jo Nesbø er kendt for at være en forfatter, der skriver krimiromaner. Men Jo Nesbø har i sit liv også skrevet børnebøger, omhandlede Doktor Proktor. Han har også en tidligere karriere som professionel fodboldspiller i Norge.

I Flagermusmanden lydbog kan man høre om politimanden Harry Hole, der med sit norske pas er blevet sendt til Sydney i Australien, for at udføre en opgave. En norsk kvinde er blevet myrdet og han skal hjælpe det australske politi med at opklare sagen. Han blev sat på opgaven med den australske politimand Andrew Kensington. I deres opgave tager de ud til Red Light District i Sydney.

Her går det op for Harry Hole, at dette ikke er et helt almindeligt mord. Lyt til Flagermusmanden lydbog gratis, for at finde ud af hvorfor opgaven er bizar.

Informationer:

Oplæser: Bent Otto Hansen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 27 minutter

Flagermusmanden: Handling

Romanen Flagermusmanden er skrevet af den norske forfatter og altmuligmand Jo Nesbø. Dette var hans debutroman. Jo Nesbø er i Danmark kendt for at skrive kriminalromaner, der specifikt følger hovedpersonen Harry Hole. I krimiromanen Flagermusmanden er denne karakter hovedpersonen. Flagermusmanden er første roman i serien omhandlende Harry Hole.

I thrilleren Flagermusmanden lydbog følger man hovedpersonen Harry Hole. Harry Hole er en politimand fra Norge, og han står nu med sit norske pas ved paskontrollen i Australien. Specifikt i Sydney. Politimanden Harry Hole er nemlig blevet sendt afsted på en opgave i Sydney af det norske politi. Man kan med fordel lytte til Flagermusmanden lydbog gratis, for at finde ud af hvorfor og hvordan hans tur går.

I Flagermusmanden lydbog hører man, at politimanden har til opgave at hjælpe det australske politi. Han skal opklare et mord på en norsk kvinde. Til denne mission er den norske politimand blevet sat sammen med den australske politimand Andrew Kensington. De to politimænd tager hen mod Red Light District i Sydney.

Da de to politibetjente fra henholdsvis Australien og Norge ankommer ved Sydneys Red Light District, går det for alvor op for dem, hvilken type opgave de havde i hånden. Det gik her for alvor op for Harry Hole, at denne opgave ikke ville være en helt almindelig mordopklaring. Hvorfor mon det? Og opklarer den norske politibetjent mordet, hvor morderen også bliver fanget?

For at høre hvordan det går med deres opgave, kan man med fordel lytte til Flagermusmanden lydbog. Man kan desuden få Flagermusmanden lydbog gratis.

Om forfatteren: Jo Nesbø

Født i 1960 er Jo Nesbø, og han er en norsk forfatter, journalist, musiker samt civiløkonom. Jo Nesbø havde endda en tidligere karriere, hvor han var en professionel fodboldspiller. Han spillede i sin tid for den norske Tippelige-klub som hedder Molde FK.

De fleste af hans danske læsere kender den norske forfatter fra hans serie af kriminalromaner. I serien af kriminalromaner følger man den norske politimand Harry Hole. Dette er eksempelvis også gældende for værket Flagermusmanden.

Ud over at skrive spændende samt nervepirrende kriminalromaner, så har forfatteren skrevet børnebøger. Børnebøgerne handler om Doktor Proktor, og hver bog i denne serie har sit eget handlingsforløb.

I sit hjemland er Jo Nesbø også kendt for at være frontfiguren i bandet med navnet Di Derre, hvilket på dansk betyder Dem Dér.