Lydbøger » Flip

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Flip Lydbog

4.1/5

Forfatter: Anette Prehn

lydbog og e-bog

Introduktion

Kravene til os hver især stiger dagligt, og i det 21. århundrede er det ikke til at holde styr på alle de krav, vi skal tage stilling til. Vores mentale helbred udfordres konstant og det er svært at sige, hvor man bedst skal sætte ind for at få et sundere mentalt helbred. 

Nu sætter Flip fokus på et sundere mentalt helbred, så vi alle kan få det bedste ud af hverdagen uden at stresse mere end højst nødvendigt. Flip Lydbog er en selvhjælpsbog, som skal være med at styrke dine mentale genveje til alt i livet. Det er en manual til de mange mentale krav, som det 21. århundrede dagligt udvider og forandrer.

Informationer:

Oplæser: Anette Prehn
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 31 minutter

Flip: Handling

Hver dag står vi overfor en personlig udvikling samt en personlig udfordring. Det er bare ikke alle, som har de mentale kapaciteter til at kunne stå ansigt til ansigt med disse. Flip er en ny metode, som skal hjælpe alle med at blive bedre til at håndtere enhver slags mental udfordring på godt og ondt. Med det 21. århundredes konstante udvikling har vi alle brug for et større mentalt repertoire til at håndtere dagligdagen. 

Men det handler ikke kun om at kunne stå fast i egne sko. Flip Lydbog gratis handler også om, hvordan vi bedst muligt kan forstå værdien af alt, hvad andre gør og siger. Det handler om, at vi ikke skal sidde fast i vores eget hoved, men skal være i stand til at flippe vores måde at håndtere ting på end normalt.

Flip lydbog er din hjælp til personlig udvikling, når det drejer sig om mental sundhed. Flip indeholder en præsentation af en metode, som kaldes for Framestorm. Det er en metode udviklet af forfatteren Anette Prehn, som skal hjælpe os til at flippe vores tankegang. I samme stil som vi normalt vil flippe en mønt. 

Flip lydbog gratis kommer dermed med konkrete metoder til, hvordan vi kan hjælpe os selv til at få styr på de mange kulturelle stressfaktorer, som dagligt præger vores hverdag. Flip anbefales til at være din næste selvhjælpsbog, for den hjælper på hele din hverdag og måske også omgangskreds i takt med din personlige udvikling. Flip lydbog er en præsentation af det faste repertoire, som Anette Prehn mener er nødvendigt til denne personlige udvikling.

Om forfatteren: Anette Prehn

Anette Prehn er ikke bange for at give sit besyv med til den konflikt vi alle dagligt skal håndtere i form af personlige stressfaktorer. Hun har skrevet Flip med henblik på at hjælpe læseren til at styrke stierne i hjernen med kognitiv fleksibilitet og følelsesregulering. Discipliner som alle er favorable i mange situationer, hvad end det er kulturelle, sociale eller bare for sig selv.

Anette Prehn har tidligere skrevet bøger om coaching og bøger om hjernens mange facetter. Desuden har hun skrevet Hjernesmarte børn, som sætter fokus på at styrke dit barns hjerte for resten af livet. Med stor erfaring indenfor personlig coaching har Anette Prehn igen udfordret vores tankegang med Flip.