Lydbøger » Fløjtespilleren

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fløjtespilleren Lydbog

4.4/5

Forfatter: Morten Korch

lydbog og e-bog

Introduktion

Fløjtespilleren af Morten Korch fortæller historien om Martin West. Det fortælles i Fløjtespilleren lydbog, at West lige er vendt hjem til sin hjemegn efter at have gjort karriere i Amerika. West ville faktisk gerne have fortsat sit eventyr, men nu er han altså på vej hjem, da hans kære mor nu er afgået ved døden.

West er den eneste arving, og han må derfor arve Brohuset, som moderen boede i. Det viser sig dog ikke at være det eneste, som West arver, for med Brohuset kommer også en stor gæld, som moderen efterlod sig. Derfor må West arbejde hårdt for at komme ovenpå igen. Lyt til Fløjtespilleren lydbog gratis og se, om det lykkes.

Informationer:

Oplæser: Gerda Andersen
Sprog: Dansk
Kategori: Klassikere
Længde: 9 timer og 28 minutter

Fløjtespilleren: Handling

Da Fløjtespilleren, der er skrevet af Morten Korch, indledes, bliver vi introduceret til Fløjtespilleren ved navn Martin West. Martin West er lige vendt hjem til sin landsby, som det fortælles i Fløjtespilleren. West har tidligere gjort karriere i Amerika, men nu er han altså vendt hjem. Grunden til, at han er vendt hjem, skyldes, at hans kære og venlige mor nu er gået bort.

Derfor fortælles det i Fløjtespilleren lydbog, at Martin West skal deltage i begravelsen af sin nu afdøde moder. Dog er det ikke det eneste, som han er vendt hjem for. Lyt til Fløjtespilleren lydbog gratis og hør om, hvordan Martin har mange problemer, som han må give sig i kast med i Danmark.

Først og fremmest er barndomshjemmet Brohuset dybt forgældet. Derfor fortælles det i Fløjtespilleren, at West først må få et overblik over gældens størrelse. Dernæst fortæller Fløjtespilleren lydbog, at han må arbejde hårdt for at betale gælden af. Lyt til Fløjtespilleren lydbog gratis og hør, hvordan West formår at betale gælden af.

Fløjtespilleren fortæller os, at Martin bliver taget godt imod af de andre naboer. Dette gælder ikke mindst den unge og smukke Bodil, som Martin hurtigt bliver betaget af. Lyt til Fløjtespilleren lydbog og hør, hvordan dette udvikler sig.

Inden længe går det op for Martin West i Fløjtespilleren, at moderen har gemt på flere hemmeligheder om familiens fortid. Dette går især op for West, da han finder tre breve gemt væk i Brohuset. Disse breve er skrevet af Wests moder, inden hun gik bort. Dette bliver starten på Martin Wests rejse for at opklare mysteriet om den fløjtespillende soldat, som moderen nævner i brevene.

Om forfatteren: Morten Korch

Med Fløjtespilleren af Morten Korch og Fløjtespilleren lydbog får du del i en af de klassiske værker fra den nu afdøde Morten Korch. En stor del af Morten Korchs værker er i dag blevet filmatiseret med kendte ansigter som Poul Reichhardt, Ib Mossin og Ebbe Langberg i hovedrollerne.

Det var dog i 1898, at han udkom med sit debutværk, hvilket var ”Humorelsker – Fyensk Humør”. Dette værk indeholder en række fortællinger og sjove skitser, der alle er skrevet på klingende fynsk. Senere hen udkom der andre værker som ”Flintesønnerne”, ”Der brænder en ild”, ”De røde heste”, ”På Svanegården” og ”Det store løb”.