Lydbøger » Flueben

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Flueben Lydbog

4.1/5

Forfatter: Mette Horn

lydbog og e-bog

Introduktion

Den danske skuespillerinde Mette Horn har med Flueben skrevet en meget personlig erindringsbog, der ikke er bange for at tage bladet fra munden. Flueben tager fat med humoren, men har altid ærligheden med i hver historie, som Horn hiver frem fra gemmerne.

Flueben er en sjov fortælling om et kvindeliv, hvor læseren måske ikke har de store forventninger, men alligevel vil sidde tilbage med følelsen af at have læst noget vigtigt. Flueben er en bog, der giver dig historier, som kræver tid at fordøje på flere forskellige måder, hvorfor den også sætter sig fast i din hukommelse. Mette Horn bruger satirens styrke fra start til slut til sin egen fordel.

Informationer:

Oplæser: Mette Horn
Sprog: Dansk
Kategori: Humor
Længde: 3 timer og 30 minutter

Flueben: Handling

Flueben lydbog er en blandet landhandel af iagttagelser med et strejf af melankoli, som stadig har humoren i behold, som Mette Horn har gjort sig gennem livet. I løbet af syv forholdsvis korte, men ikke mindst særdeles skarpe kapitler, tager Mette Horn fat på mange af de tilstande i livet hos en voksen kvinde, som for visse kvinder kan være ganske nemme, mens det for andre er betydeligt sværere. Men det er tilstande i kvindelivet, som alle på et eller andet tidspunkt skal igennem.

Flueben lydbog gratis er en ganske original bog, der tager fat på mange af de trivielle områder i livet, som langt de fleste kvinder skal tage stilling til på et eller andet tidspunkt. Mette Horn skyr ikke tilbage fra at tale om stort set alt i livet, og hun gør det med ærlighed og personlighed. 

I Flueben lydbog tager hun fat på store og svære emner som de følelser, der unægtelig dukker op, når børnene begynder at flytte hjemmefra, og man sidder alene tilbage i et alt for stort hus. Hun snakker om den tvivl, der konstant bliver ved med at finde vej tilbage til dig, når du gang på gang må se dig som en følgesvend i livet. I Flueben lydbog åbner hun op med sine egne indrømmelser om at være en kvinde i overgangsalderen, og hvordan det er pludselig at være en kvinde på den anden side af 50. 

Det er vigtigt at lægge mærke til, at Mette Horn ikke er bange for at komme med sine egne indrømmelser for hvert et emne. Det pointerer hun med det faktum, at ingen skal have lov til at være alene med negative følelser af nogen som helst art i Flueben lydbog gratis.

Om forfatteren: Mette Horn

Langt de fleste vil nok kende Mette Horn, når der ser hende på tv eller film. Flueben er hendes debutroman, og det er en, der er værd at læse ikke mindst på grund af den ærlighed, hun har lagt i hver en side. 

Mette Horn har mest af alt lavet satire til tv, men siden slutningen af 1990’erne har hun også lavet en lang række spillefilm, hvor hun stadig kan gøre brug af sin komiske side af at være skuespillerinde. Børnefamilier i Danmark vil sikkert kende hende fra tv og film med Max Pinlig, hvor hun spiller den spøjse mor til Max.