Lydbøger » Fluernes herre

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fluernes herre Lydbog

4.1/5

Forfatter: William Golding

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Fluernes herre er skrevet af den ikoniske engelske forfatter ved navnet William Golding. Forfatteren er kendt internationalt for sine værker, men mest af alt for Fluernes herre. Dette værk har solgt millioner af eksemplarer, og han har endda modtaget en nobelpris i litteratur i 1983. Værket er en sand afspejling af menneskets onde natur i samfundet.

I Fluernes herre introduceres man til en helt almindelig gruppe af drenge, der alle er i folkeskolealderen. De sidder på et fly, og alt er under kontrol.

Flyet styrter dog ned på en øde ø, og her kommer deres sande jeg frem. De prøver at skabe et demokratisk og civiliseret samfund, som ender ud i kaos og barbariske magtkampe.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 51 minutter

Fluernes herre: Handling

Den klassiske roman Fluernes herre er skrevet af den famøse engelske forfatter ved navnet William Golding. William Golding var en forfatter, der levede i det 20. århundrede. Fluernes herre er forfatterens mest vellidte og anerkendte værker, og han har endda modtaget en nobelpris i litteratur for dette mesterværk. Han modtog prisen i år 1983.

I Fluernes herre lydbog kan man høre en ikonisk fortælling, der formår at afspejle vores samfund. Værket afspejler samfundet, ved at pointere og fremvise menneskets grådighed og groteskhed. Værket lægger derfor ikke skjul på realiteten. Man kan med fordel lytte til Fluernes herre lydbog gratis, hvor man selv kan vidne til de forskellige individer, der repræsenterer de forskellige aspekter af samfundet.

I Fluernes herre lydbog introduceres man til en gruppe af yngre drenge. Drengene var helt almindelige skoledrenge, og havde hver deres nysgerrighed samt personlighed, men formåede stadig at være venlige.

Man hører i Fluernes herre lydbog, at de havde siddet på et fly og var spændte på at opleve en ny destination i verden.

Alt tog dog en uheldig drejning, da flyet styrtede ned på en øde ø med koraller. Gruppen af drenge var nu strandende på øen, og de skulle prøve at få hjælp. Dette var lettere sagt end gjort. Man kan med fordel lytte til Fluernes herre lydbog gratis, hvor man finder ud af de forskellige konflikter de går igennem.

De prøver at skabe et civilt samfund med demokrati, men dette mislykkedes. Alt er kaotisk og de opfører sig primitivt og territoriale. Barbariske handlinger samt kampe om magt bryder ud, og situationen eskalerer til nye og ondsindede højder.

Om forfatteren: William Golding

Manden William Golding var en britisk forfatter, som levede i det 20. århundrede. Forfatteren nåede at blive 81 år inden han døde af hjertesvigt.

Forfatteren er en meget kendt figur på den engelske litterære scene, men internationalt er han også anerkendt. Han skrev diverse ikoniske samt prisvindende værker. Han er mest af alt kendt for at have været forfatteren bag Fluernes herre, som udkom i midten af 1950’erne. Dette værk drejer sig om en flok unge drenge, som er strandet på en øde ø. Værket afspejler desuden samfundet temmelig godt. Dette ikoniske mesterværk formåede at anskaffe forfatteren nobelprisen i litteratur i 1983.