Lydbøger » Folk med angst

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Folk med angst Lydbog

4.5/5

Forfatter: Fredrik Backman

lydbog og e-bog

Introduktion

I Folk med angst er Fredrik Backman tilbage med endnu en roman, der sætter livet som menneske på kanten midt i et Åbent Hus-arrangement. Som altid formår Backman at skabe et persongalleri, som overrasker på hver en side, fordi de er så autentiske og alligevel utraditionelle.

Folk med angst fortæller en spraglet historie om en gruppe mennesker, der pludselig må se en række sandheder i øjnene, da de ufrivilligt bliver ofre for et gidseldrama. Lejligheden, der blot skulle have Åbent Hus, bliver pludselig gerningsstedet for en række mærkværdige hændelser, som alle sammen vender tilbage til det samme spørgsmål; Hvad er der sket med folk i disse dage?

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 55 minutter

Folk med angst: Handling

Folk med angst lydbog er historien om en bankrøver, som egentlig ikke har lyst til at være bankrøver, men som ikke ser nogen anden udvej. Da bankrøverriet går galt, som bankrøveren lidt havde set komme, ender bankrøveren med, helt uden en plan, at tage et hold gidsler til fange midt i et Åbent Hus-arrangement. Pludselig står bankrøveren ikke bare med problemet af politifolkene i hælene på sig, nu skal bankrøveren også bekymre sig om de mærkværdige folk, der var på besøg til Åbent Hus i Folk med angst lydbog gratis.

Den alt for entusiastiske ejendomsmægler prøver forgæves hele tiden af klinke sårene mellem alle involverede, men det ender bare endnu værre, indtil ejendomsmægleren også har låst sig inde på badeværelset sammen med bankrøveren i Folk med angst lydbog.

Historien fortælles en smule bagvendt blandt de mange mærkværdige vidneforklaringer, der fortæller mange forskellige versioner af den samme historie, fordi hver enkelt involverede havde en helt speciel oplevelse med at være gidsel i Folk med angst lydbog gratis.

Med bagvendte øjnene må politifolkene forsøge at finde hoved og hale i de mange historier, som blandt andet IKEA-misbrugerne har at fortælle, eller den gemene millionær, som egentlig slet ikke skulle have været til det Åbne Hus. Men mest mærkværdigt af alt er nok det store spørgsmål om, hvad det mystiske kaninhoved laver til et Åbent Hus, som endte med at blive et gidseldrama i Folk med angst lydbog.

Folk med angst er endnu en finurlig og sjov bog fra Fredrik Backman, som får dig til at tænke over, hvad det vil sige at være den bedste version af dig selv.

Om forfatteren: Fredrik Backman

Fredrik Backman debuterede på den danske litteraturscene med En mand der hedder Ove, og siden da har han fortryllet de danske læsere med historier, der bliver mere og mere rørende og mere og mere humoristiske. Folk med angst er blot endnu en historie, der udspiller sig, som kun Backman kan udtænke det.

Folk med angst stiller de helt rigtige spørgsmål for de involverede karakterer, og der er mulighed for enhver at spejle sig i de spørgsmål, som sætter fokus på det at være menneske. Hvis du kunne lide En mand der hedder Ove, Bjørneby eller en af de mange andre bøger fra Backman, vil Folk med angst også underholde dig fra side et.