Lydbøger » For barnets bedste

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

For barnets bedste Lydbog

4.3/5

Forfatter: Stine Bolther og Line Holm

lydbog og e-bog

Introduktion

Stine Bolther og Line Holm har med For barnets bedste givet os en spændende fortælling, der flere steder er blevet anmeldt som den bedste debutkrimi. Lyt til For barnets bedste lydbog bliv introduceret til Maria Just, der arbejder med at forberede en udstilling om 100 års uopklarede mordsager. Der går dog ikke længe, før Justs arbejde trækker tråde til en igangværende efterforskning.

Der er et stort pres fra offentligheden med hensyn til at få løst sagen, men den viser sig at være mere kompliceret end som så. Følg med i For barnets bedste lydbog gratis og find ud af, om sagen bliver løst i tide. For tiden er knap, og en morder går frit rundt blandt befolkningen. Lydbogen kan høres på f.eks. Chapter, Bookbeat, Mofibo og Nextory.

Informationer:

Oplæser: Dan Schlosser
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 41 minutter

For barnets bedste: Handling

For barnets bedste er skrevet af Stine Bolther og Line Holm, mens For barnets bedste lydbog er oplæst på dansk af Dan Schlosser. Faktisk er For barnets bedste blevet så populær, at den er blevet anmeldt som årets bedste debutkrimi.

Vi bliver i begyndelsen af For barnets bedste introduceret til Maria Just, der arbejder som historiker. Hendes arbejdsplads er Politimuseet i København, og i begyndelsen af For barnets bedste lydbog er Maria i gang med at forberede en udstilling, der skal omhandle 100 års uopklarede mordsager. Maria Just er midt i forberedelserne, da generalsekretæren for Røde Kors findes myrdet.

Der er mystiske omstændigheder med hensyn til den myrdede generalsekretær, for For barnets bedste fortæller os, at et mystisk tegn er blevet ridset ind i maveskindet. Det er de to efterforskere, Mikael Dirk og Frederik Dahlin, der bliver sat på sagen i For barnets bedste.

Lyt til For barnets bedste lydbog gratis og følg med i efterforskningen, hvor Dirk og Dahlin i første omgang er på bar bund. De bliver hurtigt fanget i et inferno af medier og politik, der forsøger at influere sagen.

For barnets bedste lydbog fortæller nemlig, at ledelsen presser hårdt på for, at der skal leveres resultater. Dette viser sig dog at være en udfordring, for selvom de to efterforskere er erfarne, så er det en kompliceret sag at løse.

Følg med i historien og lyt til For barnets bedste lydbog gratis og hør om, hvordan Maria pludselig finder en forbindelse mellem den igangværende efterforskning og et uopklaret dobbeltmord, der fandt sted 52 år forinden.

Om forfatteren: Stine Bolther og Line Holm

Stine Bolther og Line Holm er forfatterparret, der står bag For barnets bedste. I denne krimiroman, der er den første i serien, følger vi Maria Just.

Stine Bolther er bedst kendt som forfatter og foredragsholder. Hun er uddannet som journalist og har primært været beskæftiget inden for krimiverden. Her har hun opbygget en stor erfaring, hvilket blandt andet er grundlaget for den fortælling, som vi følger i For barnets bedste.

Line Holm er ligeledes uddannet journalist. Hun har siden 2004 været tilknyttet Berlingske, hvor hun er skribent. I 2012 udgav hun en bog ved navn ”Kuppet – Historien om danmarkshistoriens største kup”. Holm modtog Cavlingprisen i 2011 og 2012 for sit arbejde.