Lydbøger » For enden af regnbuen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

For enden af regnbuen Lydbog

4.7/5

Forfatter: Silas Holst

lydbog og e-bog

Introduktion

Biografien For enden af regnbuen er skrevet af den danske forfatter samt danser Silas Holst. For mange er Silas kendt som værende en populær danser fra danseprogrammet Vild med dans, som han har deltaget og vundet i tre gange.

Biografien følger Silas liv under en ellers kaotisk samt svær tid. Han har sammen med sin tidligere partner besluttet at få en skilsmisse, men de har et kompliceret familieforhold. Silas er i et homoseksuelt forhold, og hans gode veninde besluttede sig for at hjælpe dem med at danne deres ønskede regnbuefamilie. Men nu skilles de, og deleordninger samt seks bedsteforældre skal nu tilpasses ind i situationen.

Informationer:

Oplæser: Silas Holst
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 5 timer og 58 minutter

For enden af regnbuen: Handling

For enden af regnbuen er en roman, som Vild med dans danseren Silas Holst har skrevet. For enden af regnbuen er en biografi af Silas Holst, der lever i en dansk regnbuefamilie. I For enden af regnbuen lydbog hører man nemlig om både op- og nedturene i hans liv, med komplicerede forhold og skilsmisser, og deleordninger samt bedsteforældre. Lyt i dag til For enden af regnbuen lydbog gratis.

I For enden af regnbuen hører man om Silas liv som far, der nu skal skilles og hvor alt skal deles og passes og laves om. Der er nemlig tre forældre og tre par af bedsteforældre, der nu skal tilpasse sig denne nye situation i familien. I For enden af regnbuen lydbog hører man nemlig, at Silas går gennem en skilsmisse. Samtidigt skal han tilpasse sig til den nye deleordning.

Men ikke alt er kaotisk og trist i livet, tværtimod hører man i For enden af regnbuen lydbog at man bør leve i nuet, og at man burde fokusere på kærligheden, overlevelse, børnene samt familieidyl. Dette bliver beskrevet yderligere i For enden af regnbuen lydbog gratis, eksempelvis hvordan man graver sig ud af et ellers mørkt hul, og hvordan man bør bevæge sig mod de lyse tider.

I 2013 besluttede Silas Holst sig sammen med hans tidligere mand Johannes Nymark at de ville have et barn. Veninden Louise Mahnkopf hjalp dem med at skabe et liv de havde ønsket sig, nemlig en regnbuefamilie. Men hvordan skulle det praktiske fungere? Dette kommer Silas omkring i værket, og han giver blandt andet råd til hvad man bør huske før man stifter en familie. Regnbue eller ej.

Om forfatteren: Silas Holst

Silas Holst er født i 1983 og han er en dansk danser, skuespiller samt forfatter. For mange er Silas Holst en kendt profil fra fjernsynet for at være med i et danseprogram ved navnet Vild med dans. Han har blandt andet vundet tre gange i Vild med dans. At være med i danseprogrammet Vild med dans er dog ikke det eneste han er kendt for. Man kan nemlig høre mere om hans begivenhedsrige samt spændende liv i Silas Holst lydbog gratis.

Silas er også kendt i medierne, blandt andet for at udtrykke sin seksualitet som værende bøsse, og hvordan det er at leve i en regnbuefamilie. Dette kan man kan høre mere om i Silas Holst lydbog, der giver læseren stof til eftertanke.