Lydbøger » For enden af vejen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

For enden af vejen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lars Kjaedegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

I For enden af vejen fortsætter den sag, som greb om sig i Sherif, hvor Anita Hvid og Thor Belling igen kom i centrum af det hele. Begivenhederne i den forrige bog i serien om Hvid og Belling fortsætter med at spøge gennem hele historien i For enden af vejen. Forholdet mellem de to kollegaer bliver testet på godt og ondt, og de må begge finde ud af, hvem de i virkeligheden kan stole på, når de er på arbejde.

For enden af vejen er endnu en medrivende krimiroman om makkerparret Hvid og Belling fra Lars Kjædegaard, som du ikke vil gå glip af.

Informationer:

Oplæser: Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 6 timer og 5 minutter

For enden af vejen: Handling

For enden af vejen lydbog er endnu en spændende sag om makkerparret Anita Hvid og Thor Belling. De har tidligere arbejdet sammen på et væld af sager, og intet har sået tvivl om deres partnerskab i politiet. Indtil nu. For lige siden begivenhederne, der fandt sted i bogen Sherif, har Belling ikke været sig selv. Snigmordet på den favorable drabschef, der fandt sted, har sået frø af mistro hos Thor Belling i For enden af vejen lydbog gratis.

Samtidig begynder tvivlen at sætte sig fast i ham. Tvivlen er nok den, der påvirker hans forhold til Anita Hvid allermest. For siden begivenhederne om drabschefen Richard Brøssner fandt sted, har Belling opfanget en række informationer. Det er informationer, som han ikke har i sinde at dele med nogen. Selv ikke sin trofaste makker og kollega Anita Hvid i For enden af vejen lydbog. Hvilket naturligvis kommer til at påvirke deres samarbejde i felten, hvilket Belling blot må bestræbe sig på at arbejde videre med.

For kriminaliteten lader ikke vente på sig. Belling og Hvid bliver allerede sat på nye sager, efter to ofre er blevet fundet. Da et tredje offer dukker op i For enden af vejen lydbog gratis, begynder Belling at kunne ane en vis forbindelse. Måske hænger de tre nye mordsager sammen med drabet på Richard Brøssner? Er det blot et spørgsmål om, at de tre ofres fortid omsider indhentede dem, eller ligger der mere bag i For enden af vejen lydbog? Hvid og Belling bliver ved med at arbejde sammen for at finde den afgørende sandhed omkring drabet på deres tidligere chef.

Om forfatteren: Lars Kjaedegaard

Lars Kjædegaard har efterhånden fundet en god kombination af spænding, drama og mordgåder, der skal løses med makkerparret i Anita Hvid og Thor Belling. Siden den første bog i serien, Smukke-Jan, udkom i 2011, har Kjædegaard skrevet ikke mindre end 15 bøger i serien om de to.

For enden af vejen er den 15. bog i serien, og det er muligt, at den løfter sløret for ubesvarede spørgsmål fra tidligere bøger.

Hvis du er til krimiromaner i stil med Viveca Sten eller Mari Jungstedt, kan det sagtens anbefales, at du prøver en krimi af Lars Kjædegaard. Og med en bogserie på 15 bøger har du rigeligt at se frem til.