Lydbøger » For enhver pris

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

For enhver pris Lydbog

4/5

Forfatter: Henrik Qvortrup, Lars Trier Mogensen

lydbog og e-bog

Introduktion

Lars Løkke vil ikke være statsminister for enhver pris. Det var i hvert fald det, som han gav udtryk for over for den danske befolkning gennem diverse interviews og debatter i offentligheden. Men var dette spil for galleriet? I For enhver pris kan du høre Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensens bud på netop dette spørgsmål. For ifølge de to er Løkke villig til at give afkald på hvad som helst lige på nær magten.

Lyt til For enhver pris lydbog gratis og følg med, når de to forfattere interviewer nuværende og tidligere topfolk inden for dansk politik. For hvad skal der i virkeligheden til for at få magten i dansk politik? Det forsøger For enhver pris lydbog at give svar på.

Informationer:

Oplæser: Lars Thiesgaard
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 12 timer og 14 minutter

For enhver pris: Handling

For enhver pris er titlen på et værk, der er skrevet af Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen. Ifølge de to forfattere er For enhver pris en dramatisk insider beretning om det politiske liv i Danmark. Her tager Mogensen og Qvortrup os med ind i det, som de referer til regeringens helligste rum.

For enhver pris bygger på en lang række samtaler med vigtige figurer fra den politiske top i Danmark og er med til at give læseren et dybdegående indblik i, hvordan politik udspiller sig. Som læser får man med For enhver pris en kritisk, detaljeret og nærgående fortælling om, hvordan regeringen lever på andres nåde.

Det er også en fortælling om, hvordan en statsminister offentligt har sagt, at han ikke vil være i toppen for enhver pris, men bag de nedrullede gardiner er villig til at give køb på det meste udover magten. Er dette en del af det politiske spil for at forblive en del af magteliten? Lyt til For enhver pris lydbog gratis og få de to forfatteres bud på netop dette spørgsmål.

Lyt til For enhver pris lydbog og få del i de mange fortællinger om magtkampe, spin og drama. Følg med i dette dramatiske værk og få et unikt blik på, hvordan politisk magt kan opnås og fastholdes. Lyt til For enhver pris lydbog og bliv klogere på, hvad der i virkeligheden foregår i den allerøverste top af dansk politik. For enhver pris har det hele, og værket er fortalt på en spændende måde.

Om forfatteren: Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen

Bag værket For enhver pris står forfatterne Henrik Qvortrup og Lars Trier Mogensen. De to har tidligere arbejdet sammen på det politiske talkshow Borgen Late Night, men nu er de altså tilbage med udgivelsen af For enhver pris.

Henrik Qvortrup er uddannet journalist og har arbejdet som politisk kommentator på blandet andet Ekstra Bladet og TV2. Qvortrup var tidligere chefredaktør hos Se og Hør, men blev senere fængslet som en del af en skandale.

Lars Trier Mogensen er en dansk journalist, debattør og forfatter. Udover For enhver pris har han også udgivet titler som Martin Luther Burger King i 2008 og Den Store Joker hos 2016.