Lydbøger » Før stormen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Før stormen Lydbog

4.2/5

Forfatter: Michael Katz Krefeld

lydbog og e-bog

Introduktion

Michael Kratz Krefelds debutroman har titlen Før stormen, og denne krimiroman formår at tage læseren med på en gådefuld og nervepirrende rejse.

Lægen Maja Holm er lige gået fra sin partner, og hun beslutter sig for at bo i en lille kystby i Norge. Denne lille by har dog nogle meget store hemmeligheder, som hun nu kommer i livsfare for at opdage.

En af Majas patienter dør af en overdosis, men hun har på fornemmelsen at noget er galt med hele situationen. Sammen med en lokal journalist opdager de noget meget ondt, som byen ellers har holdt skjult for andre.

Informationer:

Oplæser: Mille Dinesen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer og 2 minutter

Før Stormen: Handling

Debutromanen Før Stormen er skrevet af Michael Kratz Krefeld, og værket tager læseren med på en yderst nervepirrende samt underholdende rejse ind i et krimifyldt univers, som man ikke har lyst til at undslippe fra. Lyt til Før stormen lydbog gratis, og oplev hvordan historien om Holm driver dig helt væk og ind i dette uhyggelige univers.

Romanen Før Stormen introducerer læseren til den centrale person ved navnet Maja Holm. I Før stormen lydbog hører man, at Maja Holm er en yngre dansk kvinde, der til dagligt arbejder som læge. Hun har været i et forhold med en mand, som hun nu ikke længere er sammen med. Da hendes parforhold går i vasken, så beslutter hun sig for at rejse til Norge, hvor hun nu vil bo.

I Før stormen lydbog hører man at Maja nu er bosiddende i en lille by i Norge, som er placeret tæt på kysten. Der er dog noget ved denne lille by. Lidt lige som andre mindre byer, så rummer der en del hemmeligheder, som ingen ellers må få nogen viden omkring.

Man finder dog ud af i Før stormen lydbog, at Maja ikke er helt så tilfreds i denne by. Hun arbejder mange vagter som varer fra tidlig morgen til sent på aftenen. Hun bedøver sine smerter ved medikamenter, som hun kan få fingrene i på jobbet.

En af Majas patienter dør af en overdosis. Maja har på fornemmelsen at noget ikke er korrekt. Hun indleder en privat efterforskning, hvor hun samarbejder med Stig Norland. Stig Norland er en lokal journalist for norsk tv. De begynder at løse gåden omkring denne patients død, og hvad byen har holdt hemmeligt så længe er også ved at dukke frem.

Om forfatteren: Michael Kratz Krefeld

Født i 1966 på den Københavnske Vestegn er Michael Kratz Krefeld. Michael Kratz Krefeld er en dansk forfatter, som er meget populær, men ikke blot i Danmark. Forfatterens værker er nemlig nået sin vej frem til adskillige lande, mere specifikt er hans tolv romaner faktisk nået ud til 20 forskellige lande.

I Danmark anses forfatteren for at være et geni, og en af landets mest succesfulde forfattere inden for genren krimi. Romanerne har modtaget god ros af læsere samt anmeldere. Han har indenrigs solgt for mere end 1 million eksemplarer af hans bøger, og hans succes påbegyndte i 2007 da han udgav debutromanen Før stormen om Maja Holm. Lyt i dag til Før stormen lydbog gratis.