Lydbøger » Før vi siger farvel

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Før vi siger farvel Lydbog

4.1/5

Forfatter: Jens Christian Grøndahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Før vi siger farvel er historien om et liv, der hele tiden er på farten uden helt at være det. Det er historien om to individer, der har valgt at leve sammen i en hverdag, hvor tryghed er en mangelvare, når den ene hele tiden har en fod halvvejs ude af døren.

Før vi siger farvel er endnu et mesterværk fra Jens Christian Grøndahl, der igen formår at formidle om store følelser i små karakterer, der strækker sig langt ud over siderne i bogen. Det er historien om Barbara, der har gjort det til sin hverdag hele tiden at være på vej til nye eventyr, og ikke føle sig bundet af noget. Selvom hun er det følelsesmæssigt.

Informationer:

Oplæser: Jens Christian Grøndahl
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 4 minutter

Før vi siger farvel: Handling

Før vi siger farvel lydbog er historien om Barbara på 36 år. Barbara har i længere tid været i et forhold med en meget ældre mand, men det har ikke generet hende på noget tidspunkt. De to har en forståelse for hinanden og det forhold, de har arbejdet sig frem til. Den ældre fotograf, Marcus, har gjort plads til Barbara i sit liv i Før vi siger farvel lydbog gratis, hvilket har været forholdsvis nemt, fordi han sjældent befinder sig på samme sted synderligt længe ad gangen.

For Marcus og Barbara handler det ikke så meget om at føle sig trygge i deres omgivelser. For dem er deres hjem ikke et fysisk sted, men i stedet en fornemmelse for et sted og de personer, der befinder sig der. Den store aldersforskel har aldrig spillet en rolle i deres forhold. Indtil den dag, hvor den kommer til det i Før vi siger farvel lydbog.

Det sker hårdt og brutalt, og Barbara ser sig tvunget til at indse nogle sandheder, som hun måske har undgået indtil da. Nu må hun forsøge at finde en balance i det tomrum, som Marcus’ personlighed har efterladt hos dem begge. Det er først på dette tidspunkt, at Barbara for alvor indser vigtigheden af kærligheden i hendes liv i Før vi siger farvel lydbog gratis.

Barbaras historie er en fortælling om to mennesker, der til trods for mange forhindringer stadig elsker hinanden, og som kæmper med meget mere end bare deres genkendte kærlighed til hinanden. Før vi siger farvel lydbog er historien om at finde tryghed, når der opstår hvileløshed i hverdagen.

Om forfatteren: Jens Christian Grøndahl

Jens Christian Grøndahl har skrevet et væld af smukke romaner til sine danskere læsere i løbet af flere år. Før vi siger farvel er blot endnu et hak på den lange liste af smukke romaner, der fortæller en historie om den ene side af et kærlighedsliv.

Det er ikke kun danske læsere, der har fornøjelsen af at læse Grøndahls historier. Han er også blevet vellidt internationalt, og flere af hans romaner er udkommet i mere end 30 forskellige lande. Før vi siger farvel er den 18. roman, han har skrevet i sin karriere, hvorfor du også har mange flere romaner at se frem til, hvis du først nu stifter bekendtskab med Grøndahls forfatterskab.