Lydbøger » Forbandede kærlighed

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Forbandede kærlighed Lydbog

4.6/5

Forfatter: Colleen Hoover

lydbog og e-bog

Introduktion

Forbandede kærlighed er en af de bøger fra Colleen Hoover, som formår at ramme dig lige i hjertet. Den river dig i stykker, men formår også at sætte dig sammen igen, inden du når at vende den sidste side i bogen.

Forbandede kærlighed er historien om Tate og Miles, der meget hurtigt indleder et uforpligtende forhold, hvor de begge er enige om, at det hovedsageligt skal handle om sex. Men hvordan skal Tate forsøge at navigere i sine blandede følelser, når hun pludselig ikke længere kan håndtere det uforpligtende, og hun gerne vil bryde reglerne, som de ellers har opsat grundigt fra start?

Informationer:

Oplæser: Anne Kjær
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 9 timer og 35 minutter

Forbandede kærlighed: Handling

Forbandede kærlighed lydbog er historien om Tate Collins, der har alt for travlt i hverdagen til overhovedet at tænke på at finde en kæreste. Hun er for opsat på at fokusere på sin karriere, men er også klar over, at hun har andre behov, som hun føler en voksende trang til at få tilset i Forbandede kærlighed lydbog gratis.

Held i uheld møder hun den alt for charmerende og alt for hemmelighedsfulde Miles Archer, og de to indgår hurtigt en aftale. For selvom de ikke lader til at bryde sig synderligt om hinanden, kan de ikke benægte den fysiske tiltrækning, som de begge er stærkt underlagt. Uden så meget som at indikere et venskab mellem dem, indleder de meget hurtigt et passioneret og fuldstændigt uforpligtende forhold, hvor begge er enige om, at det kun skal handle om sex i Forbandede kærlighed lydbog.

I første omgang virker det som den bedste løsning for begge to, for Miles’ arbejde som pilot lader ikke megen tid tilovers til at lede efter kærligheden. I et forsøg på at gøre det nemmere for dem begge to, fastsætter de to enkle regler. Men der går ikke lang tid, før Tate begynder at tvivle på, om hun kan blive ved med at overholde de to regler i Forbandede kærlighed lydbog.

Begge er overbeviste om, at de kan håndtere det uforpligtende i deres løsning, men ganske langsomt må de erkende, at det blot er en leg med ild. Ikke overraskende giver Tate efter for sine følelser, men må nu finde ud af, om hun kan leve med den hemmelighed, som Miles’ fortid indeholder i Forbandede kærlighed lydbog.

Om forfatteren: Colleen Hoover

Colleen Hoover har længe været en af de helt store romanceforfattere i USA, hvor hun prises for at skrive stærke historier, som ikke kun centrerer sig om kærligheden. Langt de fleste af hendes romaner har været på den amerikanske bestseller-liste i flere uger ad gangen, og trofaste læsere jubler af glæde, hver gang hun annoncerer en ny titel på vej.

Forbandede kærlighed er en af de romancer, der holder fast i den sexede side af historien, men som ikke er bange for at dykke ned i hjerteskærende fortider, og tvinge folk til at lære at elske på ny.

Hvis du har mod på endnu flere titler af Colleen Hoover efter at have læst Forbandede kærlighed, kan du roligt tage fat på titler som Minder om ham eller Det var altid dig.