Lydbøger » Forbrydelsens sind

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Forbrydelsens sind Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kristina Antivakis, Mette Brandt-Christensen & Tine Wøbbe

lydbog og e-bog

Introduktion

Forbrydelsens sind er en sjælden bog af sin slags, fordi den tager læseren med ind i det psykologiske arbejde, som politiet også udfører. Det er en samling af flere års undersøgelser af kriminelle i hele landet, der er med til at male et billede og give en forståelse for, hvorfor nogle mennesker kan udføre så grufulde handlinger, som de i nogle tilfælde også nyder. 

Forbrydelsens sind er skrevet af en psykolog og en psykiater, som begge har arbejdet i politiet i flere år, og de har derfor en samlet erfaring med at bearbejde resultater fra sager, der har stillet spørgsmål, om de pågældende gerningsmænd var ved deres fulde fem i gerningsøjeblikket eller ej.

Informationer:

Oplæser: Grete Tulinius, Mads Hjulmand & Katrine Bach
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 14 minutter

Forbrydelsens sind: Handling

Forbrydelsens sind lydbog giver læseren et sjældent indblik i arbejdet fra en retspsykiater og en retspsykolog. Læseren får et indblik i en verden, som ingen nødvendigvis har lyst til at finde mening i, men som disse to dagligt beskæftiger sig med for at forhindre andre i at begå samme forbrydelser, som andre kriminelle allerede har gjort.

Hvad er det, der kan drive et andet menneske til at begå så voldsomme forbrydelser? Hvad kan være årsagen til, at folk ikke ser det som noget problem at overtræde loven? Hvad tænker de gerningsmænd, som går så vidt, at de ender med at dræbe? Det er spørgsmål som disse, Forbrydelsens sind lydbog gratis forsøger at finde svar på gennem arbejdet mellem retspsykiater Mette Brandt-Christensen og retspsykolog Tine Wøbbe.

De to har i flere år arbejdet sammen om at klargøre usagte årsager for, hvorfor nogle af de mest brutale voldsmænd i landet gjorde, hvad de gjorde. Læseren får et indblik i de metoder og de psykiatriske værktøjer, som de to kollegaer har gjort brug af i løbet af deres arbejde i Forbrydelsens sind lydbog. 

I løbet af Forbrydelsens sind lydbog gratis får læseren mulighed for at stifte overfladisk bekendtskab med enkelte af de kriminelle, som Brandt-Christensen og Wøbbe har interviewet i løbet af deres arbejde. Det dækker blandt andet over alt lige fra et bandemedlem, til en bankrøver til en drabsmand, der hver har en helt speciel historie at fortælle om deres livsvalg.

Forbrydelsens sind lydbog er en afsindigt spændende bog, fordi den forsøger at give et svar på de spørgsmål, som enhver altid stiller sig selv, når en ny voldssag dukker frem i mediernes søgelys; hvorfor?

Om forfatteren: Kristina Antivakis, Mette Brandt-Christensen & Tine Wøbbe

De to forfattere har arbejdet samme i flere år for at kunne skrive Forbrydelsens sind. Foruden arbejdet om dette er Mette Brandt-Christensen også næstformand i Retslægerådet, når hun ikke arbejder for politiet. Når Tine Wøbbe ikke arbejder som retspsykolog, er hun chefpsykolog for Psykiatrisk Center Sct. Hans. 

I løbet af Forbrydelsens sind samarbejder de to om at klargøre mange spørgsmål om voldelige gerningsmænd, som ingen andre altid tør spørge sig selv om. Samtidig er bogen en måde for de to at bearbejde de til tider intense møder, som de uden tvivl er udsat for, hver gang de skal mødes og interview en hvilken som helst indsat, uanset hvilken forbrydelse vedkommende har begået.