Lydbøger » Forelsket i verden

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Forelsket i verden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Rinpoche Yongey Mingyur & Helen Tworkov

lydbog og e-bog

Introduktion

Forelsket i verden er den barske og sandfærdige fortælling om en enkelt mand, der traf en række valg baseret på optimistiske og idealistiske synspunkter på verden. Det er historien om en indisk munk, og den rejse i livet, som han satte ud på, da han valgte at forlade sin isolerede sikkerhed i barndommens kloster.

Forelsket i verden fortæller historien om den nu verdenskendte munk, der valgte at leve på gaden i fire år med konstant risiko for madforgiftning og døden i en desperat søgen efter en meditationsro, der skulle forberede ham på mødet med døden. Det er en historie om at vende frygten for døden til glæden ved livet.

Informationer:

Oplæser: Lars Attermann
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 8 timer og 53 minutter

Forelsket i verden: Handling

Forelsket i verden lydbog er historien om den verdenskendte Yongey Mingyur Rinpoche, der har opnået en stor respekt for sine år som meditationsmester. Det er historien om, hvordan han har brugt en stor del af sit liv på at rejse jorden rundt, med henblik på at dele ud af sin viden om meditation og mange andre buddhistiske forståelser omkring livet. Det er historien om en mand, der har levet afskåret fra resten af verden, indtil den dag, hvor han modigt bevæger sig uden for de daglige rammer i en søgen efter gamle traditioner i Forelsket i verden lydbog gratis.

Rinpoche fortæller i Forelsket i verden lydbog sin historie om, hvordan han sneg sig ud af sit kloster for at blive en såkaldt tiggermunk. Han fortæller om de fire år, hvor han boede på gaden i et forsøg på at udforske det menneskelige sind uden nogen form for forsvar, som han ellers havde været beskyttet af hele sit liv indtil da. Det bliver en fortælling om at blive overvældet af det kaos, som livet også kan være. For selvom Rinpoche skulle forestille at være blevet forberedt på mangt og meget i sin buddhistiske træning, er der intet, der kan forberede ham på den støj og varme, som en indisk togstation kan byde på i Forelsket i verden lydbog gratis, eller de mange andre menneskelige udfordringer, han må imødekomme dagligt.

Forelsket i verden lydbog er en ærlig fortælling om en planlagt rejse, der ender med at udvikle sig til noget anderledes end forventet. Det er en fortælling om at være helt alene med sine problemer og at få madforgiftning, når det bliver nødvendigt at tigge efter sin mad. 

Om forfatteren: Rinpoche Yongey Mingyur & Helen Tworkov

Yongey Mingyur Rinpoche har opnået en helt bestemt status i verden, som den munk, der overlevede fire år på gaden til trods for madforgiftninger og mange andre udfordringer, som de fleste mennesker ville have bukket under for, som han fortæller om i Forelsket i verden. Men som Rinpoche hele tiden holder fast i, kan han takke sin uddannelse fra barnsben af, for at forberede ham på, hvordan det ville være at stå ansigt til ansigt med døden. 

Forelsket i verden er ikke den første bog af Rinpoche, som også har skrevet Glæden ved at være til, men det er den første, hvor han fortæller så ærligt og personligt om sin egen rejse.