Lydbøger » Forførerens dagbog

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Forførerens dagbog Lydbog

4.1/5

Forfatter: Søren Kirkegaard

lydbog og e-bog

Introduktion

Forførerens dagbog er skrevet af den ikoniske Søren Kierkegaard. Søren Kierkegaard var en indflydelsesrig dansk teolog og filosof fra det 19. århundrede. Selv om det er flere hundrede år siden, er hans værker stadig meget relevante og nyttige.

I forførerens dagbog lydbog introduceres man til centrale person Johannes. Johannes skriver dagbogen, som læseren læser historien gennem. Johannes er placeret i København, og her ser han en karet. Ud af kareten kommer en ualmindelig køn og ukendt kvinde ud. Han skriver blandt andet i sin dagbog erotisk om hende.

I stedet for at tage kontakt til hende, manifesterer han, at han kan forføre hende. Dette gør han på en kynisk måde, og ved at inddrage flere forskellige individer i hans personlige mission.

Informationer:

Oplæser: Jesper Christensen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 42 minutter

Forførerens dagbog: Handling

Forførerens dagbog er skrevet af den danske filosof og teolog Søren Kierkegaard. Søren Kierkegaard var en meget indflydelsesrig filosof i Danmark, og selv om han levede i det 19. århundrede, har han en stadig stor indflydelsesrig betydning for nutidens samfund.

Forførerens dagbog er et meget symbolsk værk, som man kan lære en del af. Især budskabet og temaerne er nemme at tyde, hvis man kan læse mellem linjerne. Desuden finder Forførerens dagbog sted i København.

I Forførerens dagbog lydbog introduceres man til Johannes. Johannes er den centrale person man følger, da han er skriveren bag dagbogen. Læseren læser værket gennem en form for dagbog, som Johannes noterer vigtige bemærkelser samt observationer i. Man kan med fordel lytte til Forførerens dagbog lydbog gratis.

Man hører i Forførerens dagbog lydbog, at der i København stopper en karet, hvor der i denne karet stiger en ualmindelig køn kvinde ud. At finde ud af hvem hun er, er slet ikke vigtigt for Johannes. Johannes haster sig ikke for at møde hende. Han mener nemlig, at han har helt styr på det, og intet skal forhastes.

I Forførerens dagbog lydbog hører man om Johannes, som dog ikke er helt uskyldig. Han begynder i sin dagbog også at skrive bemærkelsesværdige notaer om kvinden, som er erotiske. Johannes tror på sin forførende evner, så meget at han manifesterer at hun finder ham interessant.

Han tror at han kan forføre den ukendte kvinde, som hedder Cordelia. Dette gør han på en kynisk måde, hvor andre mennesker involveres i hans selviske planer. Man kan med fordel lytte til Forførerens dagbog lydbog gratis.

Om forfatteren: Søren Kierkegaard

Søren Aabye Kierkegaard er en kendt dansk filosof og teolog fra det 19. århundrede. Han hører til den vestlige del af teologien. Søren Kierkegaard er oftest set som værende den mest indflydelsesrige danske filosof. Han anses desuden for at være personen som grundlagde den eksistentielle del af filosofien. I Moderne tid er han også en meget vigtig filosof, da han har skrevet om flere forskellige emner. Han har skrevet alt fra psykologi og moral til teologi og filosofi.

Det mærkværdige ved Søren Kierkegaard er hans brug af pseudonymer. De første værker han udgav, var alle udgivet under et andet alias end hans eget navn. Alt dette bekræfter han i værket Efterskriften.