Lydbøger » Forførernes klub

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Forførernes klub Lydbog

4.5/5

Forfatter: Thomas Rydahl

lydbog og e-bog

Introduktion

En nat observeres en kvinde i blåt siddende på en kirkegård. Det virker som om, at hun venter på nogen. Sådan begynder Kvinden i blåt af Elly Griffiths. Dagen efter findes den samme kvinde myrdet, og det virker ikke til, at der er nogen, der ved hvorfor.

Det bliver efterforsker Ruth Galloways opgave at løse sagen. Det fortælles i Kvinden i blåt lydbog, at der ikke umiddelbart er nogen spor at gå efter. Dette ændrer sig dog, da Galloways veninde fortæller, at hun har modtaget hadske beskeder med henvisninger til en kvinde i blåt. Hvad er forbindelsen mellem de hadske beskeder, Galloways veninde og den nu afdøde kvinde? Lyt til Kvinden i blåt lydbog gratis og følg efterforskningen.

Informationer:

Oplæser: Mads Hjulmand
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 10 timer og 23 minutter

Forførernes klub: Handling

Kvinden i blåt markerer det 8. bind i den populære krimiserie af Elly Griffiths. I denne krimiserie følger vi arkæologen og knogleeksperten ved navn Ruth Galloway. I Kvinden i blåt sidder en mystisk kvindeskikkelse siddende på en kirkegård. Denne kvinde er klædt i en blå kappe, og hun sidder stille og roligt på kirkegården. Det fortælles i Kvinden i blåt lydbog, at det virker som om, at hun venter på nogen.

Lyt til Kvinden i blåt lydbog gratis og følg historien, der tager en dramatisk drejning, da kvinden den efterfølgende dag findes dræbt. Det er Harry Nelson, der bliver sat på sagen i Kvinden i blåt. Nelson finder ud af, at den dræbte kvinde er en ung fotomodel, der tidligere var indlagt på en afvænningsklinik. Der går ikke længe i Kvinden i blåt, før Ruth Galloway også bliver en del af sagen.

Galloway har en veninde, der giver hende et tip, som kan være vigtigt for sagen. Det fortælles nemlig i Kvinden i blåt lydbog, at veninden er begyndt at modtage hadske beskeder, som referer til ”en kvinde i blåt”. Lyt til Kvinden i blåt lydbog gratis og find ud af, hvad forbindelsen mellem veninden og den nu afdøde fotomodel er.

Tiden er knap, for Galloway og Nelson må finde morderen, inden han slår til igen og på ny vil ryste det lille samfund. Giv dig i kast med Kvinden i blåt og få del i denne spændende krimiserie, hvor hvert bind indeholder en selvstændig historie. Denne krimiserie har solgt mere end 100.000 eksemplarer alene i Danmark.

Om forfatteren: Thomas Rydahl

Elly Griffiths er en britisk krimiforfatter, der blev født under navnet Domenica de Rosa. Hun har under navnet Griffiths udgivet to serier, hvor vi følger henholdsvis Ruth Galloway i den ene serie og Edgar Stephens samt Max Mephisto i den anden. Kvinden i blåt er en del af de første af de to serier. Senere udkom også The Stranger Diaries, der i 2020 modtog Edgar Allan Poe Award i kategorien for bedste novelle.

Griffith beskriver selv, at serien om Ruth Galloway, der arbejder som arkæolog, er inspireret af hendes mand. Griffiths mand opgav nemlig også et job hos et togselskab for at begynde med arkæologi.