Lydbøger » Forræderens børn

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Forræderens børn Lydbog

4.5/5

Forfatter: Leif Davidsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Begyndelsen på Forræderens børn lydbog er en dag på kajen i Ringkøbing, der ikke ud til at være anderledes end den foregående. Pludselig sker der noget, som ændrer tilstanden i det lille samfund drastisk. For en stille, ældre mand, som de lokale kendte som ”Russeren”, bliver pludselig fundet forgiftet.

Forræderens børn fortæller historien om den døde russer på kajen i Ringkøbing trækker spor tværs gennem Europa og ind i den russiske elite og den russiske efterretningstjeneste. Forræderens børn er en spændende fortælling, og den er bestemt en anbefaling værd.

Du kan lytte til Forræderens børn lydbog gratis, men du bør være forberedt, for den er svær at lægge fra sig igen.

Informationer:

Oplæser: Henrik Koefoed
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 11 timer og 8 minutter

Forræderens børn: Handling

Forræderens børn giver os Leif Davidsen, når han er bedst. I denne roman befinder vi os i første omgang på havnen i Ringkøbing. Her finder vi en ældre, fredelig mand, som de lokale kender som russeren, at finde. Han lever et stille og roligt liv, hvor han passer på sin båd, der ligger fast i havnen, og drikker øl med andre af de lokale mænd.

En dag sker der dog noget, der forstyrrer det stille liv, som vi har at gøre med i Forræderens børn. For den ældre mand bliver fundet død på kajen, og undersøgelser viser, at han er blevet forgiftet. Det viser sig ydermere, at det ikke er hvilken som helst gift, som manden har indtaget. Nej, det er netop den gift, som den russiske efterretningstjeneste er så kendt for at bruge til at skille sig af med fjender.

Forræderens børn lydbog fortæller den spændende og hæsblæsende historier, der trækker tråde til både Moskvas elite og underverden. Derudover er der i Forræderens børn et gensyn med søskendeparret, Tor og Laila, som Davidsen introducerede i sin roman Djævelen i hullet.

Lyt til Forræderens børn lydbog gratis og følg med i, hvad der sker, når Tor tager kontakt til den russiske efterretningstjeneste. Følg den farefulde færd i Forræderens børn, som Tor og Laila bliver sendt ud på, de tager dem fra Volgograd og tværs over Europa.

Leif Davidsen har garanteret, at der er masser af spænding at finde i Forræderens børn lydbog. Giv dig i kast med denne lydbog, der er oplæst af Henrik Koefoed.

Mediernes anmeldelser:

"Leif Davidsens nye spændingsroman skuffer ikke ". 5 ud af 6 stjerner

Jyllands-Posten

"Virkelig spændende fortalt ". 5 ud af 6 stjerner

Politiken

Om forfatteren: Leif Davidsen

Leif Davidsen, der blev født i 1950, er forfatteren til Forræderens børn. Dog var dette værk ikke Davidsens første, da han debuterede med Uhellige alliancer i 1984. Siden sin debut har han bevæget sig mellem forskellige genrer. Han har for eksempel skrevet spændingsromaner, noveller og to rejsebøger.

Davidsens forfatterskab har i form af blandt andet Forræderns børn også fået international omtale, hvilket har ført til, at hans værker nu er blevet oversat til ikke mindre end 14 andre sprog. Derudover har han nydt stor popularitet inden for Danmarks grænser, hvor hans værker ofte er at finde som bestsellere. Ydermere har han vundet flere priser, herunder Glasnøglen og Boghandlernes Gyldne Laurbær.