Lydbøger » Forsvundet i mørket

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Forsvundet i mørket Lydbog

4.5/5

Forfatter: Elly Griffiths

lydbog og e-bog

Introduktion

Den populære arkæolog og selvproklamerede knogleekspert Ruth Galloway er tilbage i endnu en nervepirrende fortælling i Forsvundet i mørket. Ruth Galloway bliver endnu engang inddraget i en sag, som på overfladen havde historiske interesser, men det viser sig hurtigt, at historien har det med at hale ind på nutiden.

Forsvundet i mørket er den niende bog om Ruth Galloway, men den kan sagtens læses for sig selv. Ruth Galloway er præcis den samme, som hun er i alle de andre bøger i serien, og læseren vil nyde at være i selskab med hende igen. Forsvundet i mørket tager læseren med til Norwich, hvor undersøgelser har afdækket et middelalderfund. Eller det troede de i hvert fald, indtil Ruth Galloway får sagen mellem hænderne.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 9 minutter

Forsvundet i mørket: Handling

Dybt i de underjordiske tunneller i Norwich bliver der gjort et historisk fund. Det er udgangspunktet i Forsvundet i mørket lydbog, hvor Ruth Galloway er hurtig til at fastslå, at hvad forskere troede var et menneskeskelet fra middelalderen, det er langt mere nutidigt. Skelettet tyder på at være blevet kogt, og hvad der først var antaget som en nysgerrig metode fra middelalderen, viser sig snart at være noget helt andet. I Forsvundet i mørket lydbog må Ruth Galloway endnu engang arbejde sammen med kriminalkommissæren, Harry Nelson, som bliver sat på sagen, der ikke kan være andet end en mordsag.

Sammen må de to grave dybere for at afsløre ukendte hemmeligheder i Forsvundet i mørket lydbog gratis. Samtidig går der rygter om byens hjemløse, der forsvinder under jorden. Den eneste som ikke betragter dette som et uheldigt sprogvalg, er Judy Johnson, som allerede er i gang med at undersøge miljøet. 

Forsvundet i mørket lydbog gratis tager læseren med på en dyster og måske makaber historie, der går gennem gamle kalkmine-tunneller under byen. Et område hvor mange hjemløse samles i læ. Som sporene peger mere og mere i den samme retning, er det op til Ruth og Harry at samarbejde om at finde de frygtede svar i de dystre tunneller. Ingen af dem har lyst til at tro på rygterne om kannibalisme og rituelle mord, men som sagen skrider frem, må de indse en langt mørkere sandhed i Forsvundet i mørket lydbog.

Da en kvinde forsvinder, er det op til Ruth og Harry at bringe de mørke hemmeligheder fra en undergrundsverden frem i lyset for at belyse, hvilke grusomme hemmeligheder, der lurer i mørket. 

Om forfatteren: Elly Griffiths

Elly Griffiths kan takke sin mand, og hans arbejde som arkæolog, for inspirationen til Ruth Galloway. Dertil havde hun en tante, som fyldte hendes hoved med fantastiske historier om myter og legender. Det er den slags, som nu til dags er med til at inspirere Elly Griffiths til selv at skrive romaner, der tager fat på glemte myter og legender, som også er tilfældet med Forsvundet i mørket.

I dag bor Elly Griffiths med sin mand og deres to børn nær byen Brighton i Sydengland. Den første bog om Ruth Galloway var ikke hendes debutroman, men det var hendes første kriminalroman. Den serie har hun siden skrevet videre på, og historierne om Ruth Galloway er planlagt med at udkomme med en 14. bog i serien i 2022.