Lydbøger » Forvitring

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Forvitring Lydbog

4.1/5

Forfatter: Johan Theorin

lydbog og e-bog

Introduktion

På en øde ø sker der en ulykke, men ingen opdager den lige med det samme, da et stenskred begraver alle tegn på ulykken i Forvitring. Sammen med Tilda Davidsson bliver læseren taget med tilbage til Øland, hvor der bliver ved med at ske ulykker, som Tilda må finde de hjerteskærende sandheder bag.

I Forvitring bliver der stillet spørgsmål til det had i livet, som mange folk oplever og ikke kan give slip på. Det er endnu en bog i serien, der på en gang er virkelig stemningsfuld og samtidig gribende i sine begivenheder. Som de andre i serien kan den sagtens læses for sig selv, men som helhed giver serien en helt anden forståelse for de enkelte karakterer.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 13 timer

Forvitring: Handling

Forvitring lydbog bringer læseren tilbage til Øland endnu engang. Der er sket en ulykke, men selvsamme ulykke bliver begravet i et stenskred, og der går desværre alt for lang tid, før det bliver opdaget. Det er først, da politikvinden, Tilda Davidsson, flytter på en blomsterkrans, at liget af den ældre mand bliver opdaget. Blomsterkransen var en, som han efterladte på øens strand i Forvitring lydbog gratis.

Den ældre herre blev sidst set i selskab med en slægtning til Tilda, den ældre skipper Gerlof på hele 86 år, som har set lidt af hvert i sit liv. Men da de afslører liget af hans tidligere bekendte, bliver han mindet om en del fra sin fortid. For i en alder af 86 år har Gerlof oplevet mangt og meget i Forvitring lydbog. Men fundet af den gamle bekendte tvinger også Gerlof til at mindes nogle af de værste stunder i sit liv. Det bliver begyndelsen på en sidste rejse for Gerlof for at finde ud af, hvorfor fortiden skal blive ved med at vende tilbage og hjemsøge ham.

Gerlof vækker minder om en tragedie fra flere år tilbage, der den dag i dag stadig vækker had og indgyder skræk i Forvitring lydbog gratis.

Det går op for Gerlof og Tilda, at det had fra fortiden stadig kan være så stort, at det ene mord på stranden, som skulle ligne en ulykke, med stor sandsynlighed kun bliver det første i en skræmmende række af ulykker i Forvitring lydbog. Tilda må arbejde hurtigt for at lukke alle døre og vinduer før mere had siver ind i hjemmet.

Om forfatteren: Johan Theorin

Johan Theorin bruger sin egen svenske baggrund til at skabe medrivende og hæsblæsende thrillere om den lille Øland, som han også selv besøgte jævnligt som barn. Forvitring er den femte bog i serien om Øland og dennes beboere, men den kan sagtens læses som sin egen historie. Hvis du alligevel har modet på at begynde med den første Øland bog, som udkom i 2007, skal du have fat i Skumringstimen. Serien om Øland var oprindeligt planlagt som en kvartet, men Theorin opdagede, at der alligevel var flere historier at fortælle med Forvitring som den femte bog og efterfølger til den oprindelige kvartet.