Lydbøger » Føtexsøen

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Føtexsøen Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lone Aburas

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Føtexsøen er skrevet af Lone Aburas. Lone Aburas er en dansk forfatter fra Høje Taastrup. Forfatteren udkom med debutromanen Føtexsøen, og værket drejer sig om hendes baggrund.

I romanen introduceres man til Lene. Hun prøver at skrive en bog, og hun arbejder samtidigt i Føtex. Hun har en egyptisk far med store ambitioner og en mor med stor kærlighed for vindfrakker. Hun har også en kæreste som hedder Johan, der synes alt er kompliceret, men han gør sit bedste.

Lene har mistet energien til at fortsætte med projektet, og Føtex, forældrene samt kæresten er ved at fylde for meget.

Informationer:

Oplæser: Maria Garde
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 4 minutter

Føtexsøen: Handling

Romanen Føtexsøen er skrevet af den danske forfatter Lone Aburas. Lone Aburas har været nomineret til adskillelige priser, men hun har også vundet nogle priser, blandt andet for sin debutroman med titlen Føtexsøen. Mange var forbavsede over hvor godt dette værk var, og forfatteren formår at skrive bog efter bog, som læsere holder af.

Føtexsøen er et værk, som beskriver forfatterens egen baggrund som forfatter fra vestegnen. Hun har fortalt dette på en humoristisk og interessant måde, og læseren er fanget fra start til slut. Man kan med fordel lytte til Føtexsøen lydbog gratis.

I Føtexsøen lydbog introduceres man til Lene. Lene arbejder til dagligt i Føtex. Mens hun arbejder i Føtex har hun gang i et større projekt, nemlig at skrive sin første roman, som hun gerne vil debutere med. Lene er ikke helt sikker på hvad romanen skal indeholde, men én ting er sikker. Værket skal ikke dreje sig om hende, der voksede op i byen Høje Taastrup. Ironisk nok drejer forfatterens bog sig om dette.

Man kan med fordel lytte til Føtexsøen lydbog gratis.

Man kan i Føtexsøen lydbog høre, at Lene har en far fra Egypten og en dansk mor. Faren har store ambitioner for sin familie, og moren er til dels modsat. Moren er i tvivl om næsten alt, selv noget så enkelt som at bestille mad fra grillbaren, men fast besluttet er hun når det gælder paraplyer og vindfrakker.

Lene har også en kæreste som hedder Johan, som ikke forstår hvorfor alt skal være så kompliceret.

I Føtexsøen lydbog hører man desuden, at Lene mangler motivation til at færdiggøre projektet. Føtex, forældrene, kæresten Johan samt debutromanen er for meget på en gang for Lene.

Om forfatteren: Lone Aburas

Lone Aburas er født i 1979, og hun er en forfatter fra Danmark. Lone Aburas formåede allerede fra sin debut at få anmelderros. Forfatteren debuterede med sin roman Føtexsøen i 2009, hvor flere var forbavsede over hvor godt værket egentligt var. I dette værk fortæller forfatteren på en humoristisk måde, hvordan hendes baggrund som forfatter har været på vestegnen. Tre år efter debutromanen udkom en efterfølger, som er en kollektivroman.

Forfatteren har haft en aktiv del af arbejdet med de kriseramte irakiske flygtninge, som foregik i kirkeasyl. Hendes arbejde her har haft stor indflydelse på forfatterens tredje roman. Hun har udgivet flere værker, og hun har desuden modtaget nomineringer for disse værker. Forfatteren har også vundet flere forskellige litterære priser.