Lydbøger » Fourth Wing

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fourth Wing Lydbog

4.8/5

Forfatter: Rebecca Yarros

lydbog og e-bog

Introduktion

I Fourth Wing lydbog følger vi den 20-årige Violet Sorrengails. Hun elsker at fordybe sig i sine studier i Skriverkvarteret.

Desværre knuses hendes drømme, da hun beordres til at kæmpe om at blive den næste store Navarredragerytter.

Fourth Wing er en fantasyroman, hvor vi hører om barbariske drageryttere og frygtelige hemmeligheder. Du kan lytte til Fourth Wing lydbog gratis, hvis du bare må i gang med den spændende og nervepirrende fortælling.

Fourth Wing er den første bog i Empyrian-serien. Hvis du bliver fanget af lydbogen, kan du derfor glæde dig til at høre den næste lydbog i serien, Iron Flame.

Informationer:

Oplæser: Rikke Westi
Sprog: Dansk
Kategori: Fantasy
Længde: 20 timer og 25 minutter

Fourth Wing: Handling

Violet Sorrengails er langt fra den fødte dragerytter. Hun er spinkel og har umiddelbart ikke den styrke, der skal til. Hun ser derfor sin fremtid indenfor sine studier i Skriverkvarteret.

Som du kan høre i Fourth Wing lydbog, tager tingene dog en drejning, da skolens general, som ovenikøbet også er Violets mor, beordrer hende til at blive dragerytter.

Det er ikke en hvilken som helst dragerytter, Violet skal kæmpe om at blive. Hun skal nemlig slutte sig til flere hundrede kandidater, der alle har ét mål; at blive den næste Navarredragerytter.

Kandidaterne vil gøre alt for at nå deres mål og Violet har derfor ikke kun dragerne at frygte. Hun skal særligt være på vagt overfor lederen af Rytterkvarteret, der ikke ville tøve med at slå hende ihjel.

I Fourth Wing lydbog kan du høre, hvordan der også lurer andre og mere omfattende trusler. Kampene udenfor akademiets mure intensiveres. Kongeriget kan ikke stå stand meget længere.

Samtidig begynder det at gå op for Violet, at akademiets ledere gemmer på en skræmmende hemmelighed.

Husk at du kan høre Fourth Wing lydbog gratis, hvis du heller ikke kan vente med at fordybe dig i det fortryllende fantasy-univers.

Om forfatteren: Rebecca Yarros

Fourth Wing er skrevet af Rebecca Yarros.

Hun er en amerikansk forfatter og er bedst kendt for sin Empyrian-serie, som Fourth Wing er første bog i.

Fourth Wing har været både på Amazon, USA Today og New York Times bestsellerliste.

Rebecca Yarros startede sin forfatterkarriere, da hendes mand blev udsendt til Afghanistan. Tidligt i sin karriere, tilbage i 2014, blev hun nomineret til Goodreads bedste debutforfatter.

Rebecca Yarros har opnået så stor succes med sin Empyrian-serie, at den bliver filmatiseret.