Lydbøger » Fra asken

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fra asken Lydbog

4.1/5

Forfatter: Lina Areklew

lydbog og e-bog

Introduktion

Lina Areklew er klar med en ny krimiserie, der får dig til at trækker tråde gennem tiden og får spøgelser til at dukke op overalt. Fra asken er historien om Fredrik Fröding, og den overbevisning han har holdt fast på i hele sit liv. Det er en overbevisning, der får han gennem dagen. For hvis han giver slip, vil han se sin bror forsvinde for altid mellem fingrene på sig, og det er han på ingen måde klar til.

Fra asken er den første bog i en ny serie, hvor læseren bliver præsenteret for Fredrik, der kæmper med sin fortid indtil den dag, hvor den pludselig kolliderer med hans nutid.

Informationer:

Oplæser: Thomas Gulstad & Nanna Schaumburg-Müller
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 10 timer og 45 minutter

Fra asken: Handling

Fra asken lydbog er historien om Fredrik Fröding, der forsøger at leve sit liv i fred og ro uden at tænke for meget over sin fortid. Han ved, at hvis han vælger at dvæle ved fortiden, vil den konsumere ham og aldrig lade ham give op på det spinkle håb, han har for sin bror. I 1994 var Fredrik en del af de overlevende, der var heldige at slippe fra færgen Estonia, inden den forulykkede og trak størstedelen af passagererne med til bunds i Fra asken lydbog gratis.

Blandt de passagerer, der ikke overlevede, var blandt andet Fredriks forældre. I panikken der overtager ulykken, bliver Fredrik adskilt fra sin bror, og ser ham kun blive kastet ganske voldsomt ud i en af redningsbådene kun for at blive smidt ud af selvsamme båd igen. Det er et tab, som Fredrik aldrig er kommet sig over, og selvom han så sin bror forsvinde i vandet, nægter han at tro på, at han er død i Fra asken lydbog.

Efter 25 år bliver Fredrik en dag overbevist om, at han opdager sin bror i følgeskab med en hotelejer. Fredrik bliver desperat og begynder selv at forfølge den person, han tror er sin bror. Men det eneste han finder, er hotelejeren, som tydeligvis er blevet myrdet i Fra asken lydbog gratis. Nu må Fredrik se sig selv som mistænkt og inddraget i en efterforskning, som selvfølgelig skal ledes af Sofia Hjortén. Den selvsamme Sofia som har været en del af Fredriks liv for år tilbage i Fra asken lydbog.

Om forfatteren: Lina Areklew

Lina Areklew er forholdsvis ny som krimiforfatter, men med Fra asken beviser hun blot, at hun har forstand på genren, og formår at skrive en historie, der fastholder dig fra start til slut. Fra asken er en medrivende historie om en bror, der nægter at give op på den sidste del familie, han måtte have tilbage. Det er en historie der bruger gamle bibelcitater og stiller spørgsmål om vigtige problematikker som hævn og retfærdighed for den enkelte.

Du bør ikke snyde dig selv for at stifte bekendtskab med Lina Areklews nyeste bud på en fantastisk krimiroman, der får dig til at tænker over dit eget liv.