Lydbøger » Fra drab til dom

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fra drab til dom Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kurt Kragh, Stine Bolther & Ove Dahl

lydbog og e-bog

Introduktion

Fra drab til dom er en udførlig og detaljeret bog, der tager dig med på rejsen i politiets arbejde. Her får du indsigt i de mange handlinger, der skal til, før politiet kan lukke en sag og sende den rette dømte forbryder bag tremmer.

Fra drab til dom er blevet en realitet i samarbejdet mellem to erfarne politimænd. Disse har flere års erfaring og sager bag sig, som de kan trække på. Kurt Kragh og Ove Dahl har arbejdet i politistyrker og været forbilleder i medierne for politiets arbejde i flere år. Denne bog er deres måde at tilgodese mange af de spørgsmål, de ofte får fra offentligheden. Det er spørgsmål om de sider af deres arbejde, som kan være komplicerede at tale om.

Informationer:

Oplæser: Stine Bolther, Peter Carstens & Henrik Hartvig Jørgensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 7 timer og 9 minutter

Fra drab til dom: Handling

I Fra drab til dom lydbog kan du høre historier fra to af de mest populære politibetjente i Danmark. Det selvudnævnte drømmehold, når det kommer til dansk true crime, giver et sandfærdigt indblik i, hvordan forskellige sager bliver gjort til detaljerede efterforskninger. Hvilket er nødvendigt, inden de ender med en dømt gerningsmand.

Det er flere års arbejde, der har gjort Kurt Kragh og Ove Dahl til nogle af de mest erfarne formidlere, når det kommer til politiets arbejde. Den erfaring har de taget med sig, når du lytter til Fra drab til dom lydbog gratis. Her kan du høre mere om sagers udvikling i retssystemet. I løbet af flere sager er danskerne blevet taget med, når efterforskninger bliver opsigtsvækkende. Det er også resulteret i en lang række spørgsmål fra nysgerrige danskere, som er vigtige, men komplicerede at besvare.

Dette har været grobunden for Dahl og Kragh for sammen at kunne besvare mange spørgsmål i Fra drab til dom lydbog. Heraf er det mest centrale spørgsmål og drivkraft netop, hvordan politiet håndterer en sag fra start til slut.

Hvis du har den mindste interesse for politiarbejde, bør du lytte til Fra drab til dom lydbog. Her får de besvaret mange spørgsmål, også mange du sikkert ikke havde tænkt på. Dahl og Kragh trækker på flere års erfaringer som drabschefer, når de forsøger at forklare, hvordan hver enkelt efterforsker griber en sag an.

Fra drab til dom lydbog gratis er en inspirerende samtalebog mellem to interessante mennesker. Hver har de en evne til at anse mennesker fra et helt unikt synspunkt, som du ikke bør snyde dig selv for.

Om forfatteren: Kurt Kragh, Stine Bolther & Ove Dahl

Fra drab til dom er anden gang Ove Dahl og Kurt Kragh slår kræfterne sammen med Stine Bolther for at dele ud af deres viden om politiets arbejde. Første gang de skrev en bog sammen, blev det til Drabscheferne – de største sager. Denne gang fortæller de lige så intenst og detaljeret om en række sager, de har været med til at efterforske.

For hvert kapitel i Fra drab til dom lærer læseren nye sider af både Dahl og Kragh, men især også de sager, de taler om. Bogen tager fat på det detaljerede arbejde, som er noget af det vigtigste i kriminelle efterforskninger. Det handler om den konkrete opklaring, der kan føre til den rette gerningsmand.