Lydbøger » Frank vender hjem

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Frank vender hjem Lydbog

4.3/5

Forfatter: Kristian Bang Foss

lydbog og e-bog

Introduktion

Frank vender hjem er en historie om klasseforskel, som ingen vil stå ved eller erkende i et desperat forsøg på at holde fast i, at alle er lige og velkomne overalt. Men under den festlige overflade lurer der altid en følelse af, at noget alligevel er forkert. Sådan er det i hvert fald altid for Frank i Frank vender hjem.

Frank vender hjem er historien om den unge Frank, der desperat forsøger at kæmpe sig op af rangstigen fra det liv, hans far og mor har skabt til ham. For Frank har forelsket sig i en pige, som lever i et klassesamfund, der bliver ved med at påstå, der ikke er noget klassesamfund. Men det er kun noget folk kan sige, når de er i toppen af klassen og ser sig blinde på deres pæne status.

Informationer:

Oplæser: Peter Vinding
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 8 timer og 58 minutter

Frank vender hjem: Handling

Frank vender hjem lydbog er historien om Frank og det liv, han vælger at forfølge. Frank kommer fra en næsten helt almindelig baggrund med typiske arbejderforældre, som gør deres bedste for at give ham det bedste liv. Moderen arbejder som kontordame, og elsker sin søn, som heller ikke ser de store problemer med moderens rolle i livet i Frank vender hjem lydbog gratis.

Det er tværtimod faderen, som kan blive lidt af et problem for Frank. Rock Tage er navnet, som faderen har påtaget sig, når han hver aften tager ind til Strøget for at spille musik for småpenge. Det var det liv, han valgte, om som i sidste ende tog livet af ham. For Frank er det en skamfuld hemmelighed, som han aldrig ønsker at ytre højt i Frank vender hjem lydbog.

Da Frank forelsker sig i Thea, vil han gøre alt, hvad han kan for at komme til at passe ind. For Thea er medlem af Holmberg-familien, der tilhører den øverste klasse i samfundet. Theas forældre er diametrale modsætninger til Franks forældre. Faderen er André, en feteret champagnesocialist gift med den excentriske tv-personlighed Ingelise. De bliver ved med at insistere på, at der altid er plads til alle og alle baggrunde i deres smukke sommerhus i Skagen i Frank vender hjem lydbog gratis. 

Selvom Frank gør alt, hvad han kan for at passe ind, bliver han ved med at føle sig udenfor. Han er konstant bange for, at de andre skal opdage hans sande baggrund og smide ham ud af fællesskabet af den årsag.

I Frank vender hjem lydbog forsvinder Frank pludselig, og da han endelig vender hjem, har han en historie med, som mange finder besynderlig og svær at tro på.

Om forfatteren: Kristian Bang Foss

Kristian Bang Foss har skrevet andre romaner, der tager fat på skæve emner med mennesker i centrum. Her er Frank vender hjem ingen undtagelse. Det er en historie om de mennesker, som ikke helt kan se længere end deres egen næse, men det er også en historie om at finde sin egen plads i sit eget liv. Samtidig er det en humoristisk tilgang og anskuelse af det danske klassesamfund, som de fleste danskere ved eksisterer, men alligevel ikke helt vil anerkende.

Kristian Bang Foss har også skrevet romanerne Døden kører Audi, der igen tager fat på det danske velfærdssamfund, samtidig med den udfordrer døden.