Lydbøger » Frelseren fra Hvidovre

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Frelseren fra Hvidovre Lydbog

4.1/5

Forfatter: Kaspar Colling Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

I Frelseren fra Hvidovre skal læseren møde Allan Thornbum. Allan lever et tilsyneladende intetsigende liv i en verden, der på overfladen er ved at falde fra hinanden. Og Allan gider ikke mere. Ikke flere kriser, ikke flere klimaforandringer, ikke flere pandemier. Han gider bare ikke mere.

Frelseren fra Hvidovre er en samtidsroman, der i første omgang fremhæver alle de negative ting, som verden er blevet udsat for i senere år. De mange begivenheder bliver sat på spidsen og gjort lettere til grin i skyggen af Allans manglende lyst til at hjælpe, når han endelig får chancen. Frelseren fra Hvidovre er det skud af satire, som du har brug for i en verden på randen af konstante nedlukninger.

Informationer:

Oplæser: Mads Hjulmand
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 14 minutter

Frelseren fra Hvidovre: Handling

I Frelseren fra Hvidovre lydbog kan det godt siges, at verden er tæt på at være i rent kaos. Den ene krise afløser den anden på tværs af verden, og for mange er det som om, at Dommedagen bare venter rundt om hjørnet. For ikke nok med at hele Europa har erklæret undtagelsestilstand, så bliver klimaforandringerne også ved med at hærge i hele verden. Pandemien raser i Danmark, hvor flere og flere mennesker bukker under for den ene eller anden mutation af coronavira i Frelseren fra Hvidovre lydbog gratis. 

Som om det ikke var nok, er der nu også åbnet et surdejshotel på Gammel Kongevej. Her kan du få passet din surdej de dage, hvor de er rejst på ferie. For den skulle nødig stå og passe sig selv. Allan Thornbum er træt af det hele. Han gider ikke mere af alle katastroferne, som melder sig i kø i nyhederne. Han gider ikke høre mere om det nok største vulkanudbrud fra Vesuv, som ikke er set i tusinde år, eller om den kæmpe askesky, der var til følge af udbruddet. Allan Thornbum vil bare gerne kunne bruge sin tid, som han plejer med at låne digte på biblioteket og kommentere gevaldigt på dem i Frelseren fra Hvidovre lydbog gratis.

Men der er andre og større kræfter på spil, som har lavet et hav af udregninger i håb om at kunne redde menneskeheden. Alle undersøgelser viser det samme i Frelseren fra Hvidovre lydbog. Det hele kan reddes af bare én enkelt mand, som viser sig at være Allan. Men selv da statsministeren kommer og tigger ham om at skrive bare et lille bitte digt, takker Allan pænt nej tak. Han gider sgu ikke mere i Frelseren fra Hvidovre lydbog.

Om forfatteren: Kaspar Colling Nielsen

I Frelseren fra Hvidovre har Kaspar Colling Nielsen formået at skrive en samtidsroman, som samtidig er satirisk om de prøvelser, som verdenssamfundet undergår for tiden. Her er inddraget virkelige begivenheder, der bliver sat på spidsen og til tider latterliggjort med spydige kommentarer fra Allans side. Forfatteren har formået at skrive en højaktuel og stadig bidende roman, der sætter det danske samfund under lup.

Det er ikke første gang, at Kasper Colling Nielsen tager det danske samfund under kærlig behandling. Det har han tidligere også gjort med titlerne Mount København eller Den danske borgerkrig. Hvis du er til satirisk humor med afsæt i den virkelig verden, kan vi kun anbefale Frelseren fra Hvidovre.