Lydbøger » Fremmede

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fremmede Lydbog

4.1/5

Forfatter: C.L. Taylor

lydbog og e-bog

Introduktion

Fremmede har opskriften på en rigtig god krimi. Det handler om at tage tre vidt forskellige mennesker, som aldrig har mødt hinanden før, og få dem til at samarbejde for liv og død. Det er tilfældet for Ursula, Gareth og Alice. Første gang de mødes, tvinges de til at arbejde sammen, hvis de alle vil overleve. Fremmede gør brug af ordet i sin bogstavelige forstand, samtidig med det sætter det på spidsen for at være den skræmmende ukendte, som lurer i skyggerne for hver af de tre personer, som pludselig mødes.

Hvis du trænger til en historie, som kan få dig ud på kanten af stolen, så er Fremmede historien til dig. Fremmede lydbog efterlader dig med en følelse af chok og overraskelse, som få bøger er i stand til at gøre.

Informationer:

Oplæser: Randi Winther
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 9 timer og 16 minutter

Fremmede: Handling

Fremmede lydbog gratis præsenterer dig for Ursula, som er pakkeleverandør, men også lidt kleptoman. Hun bærer på en hemmelighed og en frygt om, at hun er skyld i døden på sit livs store kærlighed.

Du møder også Gareth, som er sikkerhedschef og overvågningschef, som er overbevist om, at hans far forsvandt for mange år siden.

Og sidst men ikke mindst møder du Alice, som er leder af en modebutik i det center, hvor Gareth er sikkerhedschef – utroligt nok har de alligevel aldrig mødt hinanden. Indtil denne skæbnesvangre dag. 

Som Fremmede lydbog skrider frem, står det klart, at hver karakter har et liv, hvor den eneste de har kunne stole på, det er dem selv. Hver deres kapitler er med til at fremme historien, indtil du sidder på nåle for at få mere at vide om handlingen og hver enkelt karakters baggrundshistorie.

Fremmede lydbog gratis er mødet mellem tre mennesker, som pludselig er tvunget til at stole på hinanden. Hvis de ikke gør det, så kan det ende med døden for en eller flere af dem. Det er tre fremmede, som skjuler to hemmeligheder, der alt sammen forbindes til en frygtelig aften.

Som historien skrider frem i Fremmede lydbog, bliver hver enkelt karakter præsenteret med fejl og mangler, hvilket er med til at gøre dem endnu mere virkelige. Det virker usandsynligt, at de tre vidt forskellige personer skal mødes, men da det endelig sker, så begynder der at ske plottwist efter plottwist. For hver lille detalje af deres fortid, vokser din lyst til at læse videre og finde ud af, hvordan disse tre vidt forskellige individer pludselig befinder sig i sådan en dyster situation.

Om forfatteren: C.L. Taylor

C.L. Taylor har siden 2014 udgivet den ene medrivende psykologiske thriller efter den anden. Siden 2014 har hun årligt udgivet en thriller til at forføre og forfærde sine læsere. Det er ikke en samlet serie, og hver bog kan derfor læses for sig selv. C.L. Taylor har tidligere læst psykologi på universitetet, og nu bor hun i Bristol med sin partner og søn. Hun har indtil videre udgivet 8 thrillere for voksne og 2 spændingsromaner til YA læsere.

Fremmede er sammen med hendes andre bøger solgt i millioner af kopier verden over, og hun har mange gange ligget som nummer et på både Amazon, Kindle og diverse andre online læseplatforme. Hendes bøger er oversat til mere end 25 sprog, og hendes bøger er også solgt til at blive adapteret til TV.