Lydbøger » Fremtidsklar

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fremtidsklar Lydbog

4.6/5

Forfatter: Lars Tvede & Nicolai Chen Nielsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Du kan høre Fremtidsklar som lydbog ved Mofibo. Bogen forventes snart at blive tilgængelig ved BookBeat og Podimo.

Fremtidsklar er bogen til dig, der gerne vil gøre alt for at kunne forberede dig på næste dag. Hver dag er en forberedelse til en usikker fremtid. Og vi kun kan gøre os anelser om, hvordan vi skal navigere den. Men med Fremtidsklar får du en række værktøjer og mindsets, som alle skal hjælpe dig til at blive bedre til netop at forberede dig på fremtiden.

Når verden konstant forandrer sig til det bedre og det værre, kan det være svært at følge med. Uanset hvor meget vi end ønsker det. Men i Fremtidsklar forsøger de to forfattere Tvede og Chen Nielsen at gøre netop det. Og i sidste ende kommer det kun os andre kan til fordel. Hør Fremtidsklar lydbog gratis og få indsigt i de mange spændende emner, som forfatterne tager fat på.

Informationer:

Oplæser: Tobias Hertz
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 10 timer og 35 minutter

Fremtidsklar: Handling

Fremtidsklar lydbog er den bog, som de fleste kan se frem til at drage nytte af. Hver dag skal vi forsøge at navigere i en verden, der bliver ved med at ændre sig. Det gør det mere end svært at blive enig med sig selv. For er den ene beslutning bedre end den anden, og hvilken er den rigtige? Vores frygt for at træffe de forkerte beslutninger bliver ikke mindre, hvilket også bliver understreget i Fremtidsklar lydbog gratis.

Forfatterne Lars Tvede of Nicolai Chen Nielsen gør et forsøg i Fremtidsklar lydbog, hvor de giver deres bud på en fremtidsvision. Det dækker blandt andet over, hvad både enkeltpersoner og større organisationer kan gøre. Der er forslag til, hvordan de kan klare sig bedst muligt gennem de mange trends, der baner deres vej frem. Med en række mindsets og brugbare værktøjer, klæder de læseren på til at kunne blive fremtidsklar.

I Fremtidsklar lydbog kan du læse mere om otte forskellige områder, som af enkelte vil blive betragtet som kritiske områder. Disse dækker blandt andet over, hvordan du optimerer dine chancer for succes, eller hvordan du kan blive mere modstandsdygtig i din tilgang til livet.

Men Fremtidsklar lydbog er langt mere end en selvhjælpsbog. Den er også et forsøg på at give sit besyv på, hvordan fremtidens erhvervsliv kommer til at udfolde sig. Her ser de to forfattere nærmere på mange små områder. Hver af disse kan have stor indflydelse på små såvel som store virksomheder. Denne sammensætning gør dette til en af de vigtigste bøger i sin tid. På den måde kan vi alle blive klar til fremtiden.

Om forfatteren: Lars Tvede & Nicolai Chen Nielsen

Fremtidsklar er den tyvende udgivelse mellem Lars Tvede og Nicolai Chen Nielsen. Derudover har de arbejdet sammen i flere år inden for deres fællesområde. Tilsammen har de i løbet af deres karrierer rådgivet over 200 organisationer om alt lige fra interne transformationer til fremtidsforberedelser.

Fremtidsklar er endnu en veldokumenteret og researchet bog. Den giver et klart syn på, hvordan vi hver især kan forsøge at forberede os. Før du vælger at sætte dig ind i fremtiden, kan du altid forsøge dig med en af de mange andre bøger fra forfatterparret. Det kunne være en af de mange bestsellere som Det kreative samfund, Supertrends eller Bobler, bullshit og børsfest.