Lydbøger » Fri agent

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fri agent Lydbog

3.7/5

Forfatter: John le Carré

lydbog og e-bog

Introduktion

John le Carré har med Fri agent skabt en spændende fortælling, der befinder sig inden for spiongenren. I denne bog er det mere specifikt den engelske spiontjeneste, som vi beskæftiger os med. Fri agent lydbog indledes i 2018, hvor den midaldrende agent, Nat, er på vej ud af tjeneste efter en lang karriere. Tilværelsen som pensionist virker tiltalende for Nat, for han er træt efter at have tjent sit land.

En dag møder Nat en yngre mand ved navn Ed i en fornem badmintonklub, og de to begynder at spille sammen. Inden længe føler Nat dog, at der måske findes mere bag facaden, end Ed har vist ham indtil videre. Måske er spiontjenesten ikke helt klar til at slippe Nat endnu? Lyt til Fri agent lydbog gratis og se, hvad der i virkeligheden foregår i klubben.

Informationer:

Oplæser: Thomas Guldberg Madsen
Sprog: Dansk
Kategori: Thriller
Længde: 9 timer og 48 minutter

Fri agent: Handling

I Fri agent, der er skrevet af John le Carré, følger vi forfatterens liv. Le Carré er nu blevet 87 år gammel, og han er mesterskribent inden for spiongenren. Lyt til Fri agent lydbog gratis og hør en spændende fortælling, hvor vi følger den engelske spiontjeneste. Dermed bliver Fri agent en meget aktuel bog, som du nu får mulighed for at dykke ned i.

Da Fri agent lydbog indledes, så er året 2018. Det fortælles i Fri agent, at vi befinder os i London. Nu introducerer Fri agent os så til den ene af vores hovedpersoner, der hedder Nat. Nat er ifølge Fri agent lydbog en midaldrende agent, der er på vej ud fra arbejdsmarkedet efter en lang karriere.

Den anden af vores hovedpersoner i Fri agent er den 26-årige Ed. Lyt til Fri agent lydbog gratis og hør om, hvordan den ranglede og akavede Ed desperat kæmper for mod den politiske turbulens, som han er omgivet af. Fri agent fortæller os nemlig, at Ed hader Brexit og præsident Trump. Det gør folkene omkring ham dog ikke, og derfor føler han sig udsat.

Det fortælles i Fri agent lydbog, at han inden længe opsøger Nat i en fornem badmintonklub, hvor Nat som oftest er en del af. Her fortæller Fri agent os, at de to hurtigt begynder at spille sammen på ugentlig basis og udvikler et venskab. Lyt til denne lydbog gratis og hør, om der er mere ved dette venskab end som så.

Dette værk er en meget spændende spionroman, og der er som altid et uforudsigeligt plot med en uventet slutning. Lyt til denne lydbog gratis og find ud af, hvordan det hele ender.

Om forfatteren: John le Carré

David John Moore Cornwell, der skriver under navnet John le Carré, var en britisk forfatter. Det er karakteristisk for John le Carrés forfatterskab, at han skriver romaner inden for spiongenren. Det store kendskab til denne verden skyldes, at forfatteren i 1950-60 arbejdede for de britiske sikkerhedstjenester MI5 og MI6.

Efter at have endt tjeneste i MI6 valgte John le Carré at give sig i kast med skriveriet på fuld tid. Dette viste sig at være et godt valg, for i dag er han en af de største forfattere inden for spiongenren. Forfatterskabet tæller ud over Fri agent også titler som ”The Spy Who Came In from the Cold”, der nok er hans bedste kendte værk.