Lydbøger » Fri

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Fri Lydbog

4.1/5

Forfatter: Aleksandar Josevski & Jeanette Ottesen

e-bog

Introduktion

Fri er endnu ikke tilgængelig som lydbog på streamingtjenesterne, men forventes at blive tilgængelig snarest.

I Fri åbner Jeanette Ottesen op om en karriere, der har gjort hende til en af de mest prisvindende atleter i Danmark i det 21. århundrede. Med utallige medaljer i bagagen på tværs af en karriere, der strækker sig over mere end 20 år, har Jeanette Ottesen fået sat sit navn i den danske sportsverden. Men som alle andre sportsudøvere har der været en anden pris at betale for successen.

Fri er det indblik i Jeanette Ottesens liv, som fortæller åbent og ærligt om en svømmeverden, der rummer flere dystre hemmeligheder, end de fleste kunne forestille sig. Fri har fået meget kritisk omtale i pressen for den meget ærlige fortælling, som Jeanette Ottesen lægger frem på bordet, hvilket også er med til at rive læseren endnu mere med.

Informationer:

Sprog: Dansk
Kategori: Biografier

Fri: Handling

Jeanette Ottesen tager bladet fra munden i Fri lydbog og fortæller om en karriere, der strækker sig over mere end 20 år, hvor hun har vundet alt lige fra VM-medaljer, til EM-medaljer og den meget eftertragtede OL-medalje. Fri lydbog gratis lægger ikke skjul på, at Ottesen har haft en forrygende karriere på den danske sportsscene, men som så mange andre atleter har hun også måtte betale på andre områder for den atletiske succes.

I Fri lydbog fortæller Jeanette Ottesen åbent og hudløst ærligt om en svømmesport, som man kan fare vild i. Hun fortæller om det vildnis, som har været hendes privatliv, og hvordan hun til sidst fandt vejen frem på den rette sti i livet, hvor hun konstant kæmpede for at holde fast i sin individualitet.

Fri lydbog gratis åbner op for et unikt og tidligere ikke set indblik i en svømmeverden, som på overfladen ser ganske pæn ud. Men så snart man begynder at grave ned under det ene lag efter det andet, dukker der problematikker som rivalisering op. For slet ikke at tale om de mentale rutsjebaneture og de fysiske udfordringer, der følger med at være den, der skiller sig ud af flokken i en svømmesport. Fri lydbog er Jeanette Ottesens private fortælling om en verdensomvæltende succes og den lykke, som følger med, men også de fiaskoer, som konstant lurer om hjørnet. Hvilket leder til et had til en sport, som udgør hele sin karriere.

Fri er meget mere end bare en sportsbiografi. Det er også en personlig beretning om Jeanette Ottesens rejse gennem livet for at blive til den selvsikre, men stadig feminine kvinde, hun er den dag i dag.

Om forfatteren: Jeanette Ottesen

Jeanette Ottesen er mest kendt for sine hurtige rekorder i svømmebassinet, når hun svømmer under Danmarks farver til diverse svømmestævner jorden rundt. Fri er hendes historie, om den omvæltning det er at blive mor i den del af sportsverden, hvor der ikke rigtig virker til at være plads til mødre. Fri er Jeanette Ottesens fortælling om konstant at kæmpe for at holde ved sin femininitet i en sportsverden, som størstedelen af tiden bliver præget af mænd.

Fri er den første bog fra og om Jeanette Ottesen, og derfor bliver der heller ikke lagt skjul på meget. Der har været frit valg mellem alle historier, og for at finde den røde tråd, måtte der uden tvivl vælges visse historier fra.