Lydbøger » Fruen

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fruen Lydbog

4.5/5

Forfatter: Malene Lei Raben

lydbog og e-bog

Introduktion

Fruen er en personlig beretning om et liv, der på mange områder et blevet levet i skyggen. Et liv der blev dybt præget af forholdet mellem mor og datter og hele verden omkring dem. Fruen er Malene Lei Rabens egen historie, og en fortælling om den barndom, som hun voksede op i.

Det var en barndom, som på mange områder var ganske lykkelig, som enhver barndom skal være. Men det er også en barndom, der på kort tid blev ændret, fordi Rabens mor var lige dele intelligent og lige dele besværlig.

Med Fruen forsøger Raben at fortælle en historie om et forhold til sin mor, og hvordan det var at vokse op i skyggen af en generation, som stod forrest i mediernes søgelys.

Informationer:

Oplæser: Malene Lei Raben
Sprog: Dansk
Kategori: Biografier
Længde: 7 timer og 15 minutter

Fruen: Handling

Fruen lydbog er fortællingen om Malene Lei Raben, der voksede op med en meget besværlig mor. Raben var barn, netop som ungdomsoprøret var i fuld flor, og hvor mange handlekraftige personligheder trådte forrest i hverdagen. Alt imens Raben måtte stå tilbage i skyggerne og betragte det hele lidt på afstand og blot se, hvordan visse livsvalg ændrede mere end blot et liv.

Fruen lydbog gratis er en indsigtsrig mordatter-skildring, hvor hverken mor eller datter forskånes de barske sandheder. Forholdet mellem Malene og hendes mor er fyldt med konflikter, der dækker over både store og små konflikter. Det bliver ikke nemmere, da Malene bliver teenager, hvor hun konstant kæmper med sig selv for at kunne leve op til moderens ukendte, men meget tilstedeværende, forventninger til Malene. Det er forventninger, som Malene aldrig føler, at hun indfrier. Ikke engang da hun er midt i fyrrerne, og moderen ligger på sit dødsleje i Fruen lydbog.

Forholdet mellem mor og datter er det bærende element i bogen, og enhver mor og/eller datter vil kunne genkende små dele af sig selv i dette anspændte forhold. Der bliver fortalt brutalt ærligt om mangt og meget i Fruen lydbog. Det udfolder sig gennem en række samtaler mellem mor og datter, som afspejler et yderst interessant og til tider destruktivt forhold. Læseren vil om muligt føle sig revet med ind i de dybe følelser, som kommer til udfoldelse i både negative og positive betydninger.

Fruen lydbog gratis er en kompliceret, men medrivende fortælling om en mor og en datter, hvor den ene hele tiden bliver flyttet op på en piedestal, kun for at blive revet ned igen.

Om forfatteren: Malene Lei Raben

Fruen er den eneste udgivelse fra Malene Lei Raben, men den har til gengæld også ramt mange læsere meget hårdt. Det er på en og samme tid en fortælling om et anspændt og til tider ødelæggende forhold mellem mor og datter, men det er også en fortælling om en lykkelig barndom. Inden en barndom kan blive alt andet, har den været lykkelig i en periode.

Derfor er Fruen også en historie om kærlighed. Den kærlighed der er mellem mor og datter, og hvor smuk den kan være, samtidig med den kan være destruktiv.

Flere læsere anbefaler Fruen til fans af Leonora Christina Skov eller Peter Øvig Knudsen.