Lydbøger » Frygtelig lykkelig

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Frygtelig lykkelig Lydbog

4.1/5

Forfatter: Erling Jepsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Frygtelig lykkelig er skrevet af den danske forfatter Erling Jepsen. Fra en tidlig alder viste han interesse for skrivning. I gymnasietiden skrev han manuskripterne til diverse fremstillinger. Det var først i 1990’erne at han begyndte at skrive romaner. Han er mest kendt for sin roman Kunsten at græde i kor.

Frygtelig lykkelig drejer sig om politimanden Robert Hansen. Han er bosiddende i den livlige hovedstad København. Han har dog fået et nyt job i Sønderjylland i byen Højer. Her er livet en modsætning af hvad han har observeret i København. Politiet er ikke bureaukratiske, og byen er meget stille.

Informationer:

Oplæser: Peter Pilegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 6 timer og 33 minutter

Frygtelig lykkelig: Handling

Romanen fra 2004 med titlen Frygtelig lykkelig er skrevet af den danske forfatter Erling Jepsen. Han har fra en tidlig alder vist interesse for at skrive. Da han gik på gymnasiet begyndte han at skrive manuskripterne til komedieshows. Det var i slutningen af 1990’erne at han begyndte at skrive romaner, og i 2002 fik han et gennembrud på den danske litterære scene med værket Kunsten at græde i kor.

Frygtelig lykkelig er en roman som har en blandet genre. Frygtelig lykkelig hører nemlig både under krimi samt komedie, men forfatteren formår at få det til at fungere på en meget underholdende og fangende måde. Man kan med fordel få Frygtelig lykkelig lydbog gratis.

I Frygtelig lykkelig lydbog introduceres læseren til den centrale person ved navnet Robert Hansen. Han kommer fra København. Han har hele sit liv været en solid københavner, og er vant til livet i en storby med en masse larm, ballade og hvor byen er fyldt med liv og mennesker.

I Frygtelig lykkelig lydbog erfares det, at han arbejder for politiet, og at han har fået et nyt job. Dette nye job er dog en kæmpe vending og det absolut modsatte af hans normale liv i hovedstaden København. Han skal nemlig flytte til Sønderjylland, til den lille by Højer. Man kan med fordel lytte til Frygtelig lykkelig lydbog gratis, hvis man vil høre mere om denne komplette ændring i Robert Hansens liv.

Man kan i Frygtelig lykkelig lydbog høre, at tingene også fungerer anderledes nede på politigården. I København er det mere bureaukratisk og alt skal dokumenteres til politimesteren, men i Sønderjylland gør de hvad de vil, på deres egen måde, og uden at give feedback.

Om forfatteren: Erling Jepsen

Erling Jepsen er født i 1956, og han er en forfatter fra Danmark. Fra en ung alder viste han interesse for tekstforfatning. Da han gik på gymnasiet var hen ofte med til at skrive komedierne, som blev opført til forskellige shows af hans medstuderende. En årrække efter han blev student fra gymnasiet, blev han ved med at skrive manuskripter og handlingsforløbene til diverse shows.

I 1999 tog Erling Jepsen dog en drejning, og han valgte at tage sine evner til det næste niveau. Han begyndte nemlig at skrive romaner, og udgav nu også disse. Det var først i 2002 at han fik sit store gennembrud på den danske litterære scene, da han udgav sin roman med titlen Kunsten at græde i kor.