Lydbøger » Frygtens kælder

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Frygtens kælder Lydbog

4.8/5

Forfatter: Randi Kjeldsen

lydbog og e-bog

Introduktion

Frygtens kælder er en medrivende kriminalroman, der hiver læseren med på en hæsblæsende opklaring af flere uopklarede sager fra flere år tilbage. Politibetjenten Olivia Krogh får sin sag for sig, da flere mystiske sager begynder at dukke op i området, hvor hun arbejder.

Det er sager, som Olivia normalt ikke er vant til i hendes lille by, hvor hun til daglig kun arbejder med sager, der handler om småkriminalitet. Men som historien skrider frem i Frygtens kælder må Olivia indse, at langt de fleste af disse sager, som pludselig er dukket op, har tættere forbindelse til hende selv end først antaget.

Informationer:

Oplæser: Tammi Øst
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 8 timer og 5 minutter

Frygtens kælder: Handling

Frygtens kælder lydbog er en nervepirrende historie om flere og flere sager, der pludselig stiger til vejrs, efter at have været begravet dybt i arkiverne i flere år. Det begynder i den lille by Skive, hvor der normalvis ikke sker synderligt meget, og hvorfor betjenten Olivia Krogh også bliver noget overrasket over, at disse nye sager lander på hendes bor. Den første sag begynder med to børn, som en dag dukker op som ved et trylleslag i Frygtens kælder lydbog gratis.

Olivia regner med, at det er nemt nok at finde de forhutlede børns forældre eller familier, men hun bliver hurtigt modbevist. Sagen om de to børn udvikler sig drastisk, da et lig tilfældigvis bliver fundet. Mosen i området har tydeligvis ageret kiste for den stakkels kvinde, og betjentene antager, at hun har ligget i mosen i flere år. Opdagelsen af kvinden i mosen i Frygtens kælder lydbog sætter nærmest en hel kædereaktion i gang, og flere og flere gamle sager begynder at genåbne sig selv. 

Det viser sig, at langt flere kvinder er forsvundet i Skive og omkring byen i løbet af årene, end hvad Olivia var klar over. Sammen med sin kollega, Brian Vangshøj, er det nu op til Olivia at indhente uret og fange den gerningsmand, som har holdt sig skjult for politiet i alle disse år i Frygtens kælder lydbog gratis.

Men det er først, da Olivia begynder at se en sammenhæng mellem de enkelte sager, at hun indser, hvor stor en rolle hun selv kan risikere at spille i det store billede i Frygten kælder lydbog.

Om forfatteren: Randi Kjeldsen

Frygtens kælder er den første og indtil videre eneste bog fra Randi Kjeldsen. Men hvis anmeldelserne taler deres eget sprog, kan vi kun se frem til, hvad Randi Kjeldsen senere finder på at skrive af spændingsromaner. Frygtens kælder lydbog er på godt og ondt, hvad der kan klassificeres som en klassisk spændingsroman, hvor læseren følger med i opklaringen fra start til slut.

Det er en roman, som enhver krimifan roligt kan give sig i kast med og forvente langt de fleste traditionelle ting, som enhver habil kriminalroman indeholder.

Frygtens kælder udkom i 2020, men historien og dramaet holder sig i live den dag i dag.