Lydbøger » Fuglemanden

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fuglemanden Lydbog

4.1/5

Forfatter: Arne Mariager

lydbog og e-bog

Introduktion

Fuglemanden er den første krimi for forfatter Arne Mariager, der åbner med et brag af en brutal sag, som efterlader læseren tilbage med et chok i maven. Det er muligt, at Fuglemanden er første udgivelse fra Arne Mariager, men det er en historie, der slår fast, at hans krimier er krimier, som læseren skal holde øje med.

I Fuglemanden dukker der en række mord op, der langsomt begynder at danne et mønster. Det tyder på, at det altid er par, der bliver dræbt og gerningsmanden har en tydelig rutine for hvert drab, han endnu har begået. Det er nu op til Frank Skov-Nielsen at løse denne brutale sag i Fuglemanden.

Informationer:

Oplæser: Peter Bøttger
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 12 timer og 27 minutter

Fuglemanden: Handling

Fuglemanden lydbog åbner hårdt og brutalt med et forstyrrende mord. Scenen kunne ikke være mere idyllisk end de rolige omgivelser fra sommerhusområdet i Nordjylland på en smuk sommeraften. Men alt det ændres i Fuglemanden lydbog gratis, da et ungt ægtepar bliver fundet i deres sommerhus. De er tydeligvis blevet myrdet og på en brutal og koldblodig måde.

Da efterforskerne begynder at se nærmere på sagen, står det klart, at ægtemanden blev dræbt først i koldt blod. Det står også klart, at der er seksuelle motiver på spil hos gerningsmanden, som valgte at voldtage kvinden, inden hun blev slået ihjel i Fuglemanden lydbog gratis. Opklaringen af sagen er knap nok begyndt, før de får endnu en sag i samme stil smidt på bordet. Der er tale om endnu et drab af et ægtepar. 

Den nye sag ligner den første alt for meget i Fuglemanden lydbog. Kvinden blev igen udsat for en brutal voldtægt, inden hun blev slået ihjel, efter manden blev slået ihjel. Denne gang blev parret fundet på en lystbåd i Bogense havn, som havde smuk og moderne dansk kunst på væggene. Da lederen af efterforskningen, Frank Skov-Nielsen, bliver sat på sagen, går det hurtigt op for ham, at der er tale om en seriemorder i Fuglemanden lydbog.

Men som Frank begynder at kigge nærmere på beviserne, bliver han alligevel i tvivl, om sagen er lige så ligetil og enkel som en forrykt voldtægtsmand. Kan der være mere bag motivet og de udvalgte ofre? Det er op til Frank og sin nye enhed, DASK, at løse sagen inden den får flere fatale konsekvenser i det danske land.

Om forfatteren: Arne Mariager

Arne Mariager har skrevet bogen Fuglemanden, som er hans debutroman om et spændende morddrama, der lader til at strække sig over hele landet. Det er en krimi, der bliver beskrevet som en hyggekrimi. Hvilket nok har mest med omgivelserne i krimien at gøre frem for selve sagen, der er ret brutal i sig selv.

Hvis du er til klassiske krimier, bør du helt klar give Fuglemanden en chance. Her er mange af de typiske favoritter, som enhver god krimi bør have, og sagen er spændende nok til at fastholde dig til siderne til langt ud på natten. Indtil videre er Fuglemanden en enkeltstående historie, men læserne kan kun håbe på at høre mere om de sager, Frank Skov-Nielsen og de andre kan blive sat på i fremtiden.