Lydbøger » Fuglene synger baglæns

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Fuglene synger baglæns Lydbog

4.4/5

Forfatter: Karin Slot Christiansen

lydbog og e-bog

Introduktion

Ofte er græsset altid grønnere hos naboen. Sådan er der i hvert fald mange, der har det, og det er også tilfældet med veninderne Katrine og Vicki i Fuglene synger baglæns. De to har været veninder i al den tid, som gymnasiet havde sine kløer i dem, og på trods af løfter om at holde sammen efter endt gymnasietid, er de alligevel endt i hver sin ende af landet i Fuglene synger baglæns.

Fuglene synger baglæns er den slags historie, som de fleste kan se sig selv i. Det er historien om, hvordan den enes liv ser mere tillokkende ud end den andens, og hvor man glemmer, hvor godt man faktisk har det. Alt sammen fordi det overskygges af tanken om noget bedre i Fuglene synger baglæns.

Informationer:

Oplæser: Karin Slot Christiansen
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 11 timer og 49 minutter

Fuglene synger baglæns: Handling

I Fuglene synger baglæns lydbog følger vi veninderne Katrine og Vicki. De har været veninder så langt tilbage, de begge kan huske, men da gymnasietiden endelige er ovre, der skilles deres veje. Deres drømme er forskellige, og de har hver deres ønsker om at opnå hver deres fremtid i Fuglene synger baglæns lydbog gratis. Det er tæt på snart 30 år siden, de sidst så hinanden, og deres liv kunne ikke være endt mere forskellige, end de er.

I København lever Katrine et liv med en karriere, der har mere fart på, end hun nogle gange selv kan følge med. På overfladen har Katrine alt, hvad hjertet kan begære, men der kan også være plads til ridser i lakken i Fuglene synger baglæns lydbog. I et helt andet livsspor endte Vicki i Vestjylland. Her giftede hun sig med manden, hun elsker, og de to lever nu et landmandsliv med børn og en gård at passe. Indtil Vicki og Katrine mødes igen, var Vicki ganske tilfreds med sit liv. Men da hun oplever en brøkdel af Katrines liv, bliver hun straks misundelig på alt det, hun ikke selv har opnået i sit liv i Fuglene synger baglæns lydbog gratis.

I Fuglene synger baglæns lydbog bliver begge veninder pludselig kastet ud i en skæbnesvanger weekend i København, der får begge til at tænke over deres liv, og hvordan de er endt, hvor de hver især sidder. Det er en weekend, som sætter en række dramatiske begivenheder i gang, og begge veninder må indse og stå ved, hvad der er meningen i hver deres liv.

Om forfatteren: Karin Slot Christiansen

Karin Slot Christiansen har med Fuglene synger baglæns skrevet en roman, hvor de to veninder og læseren bliver nødt til at tænke over, hvad der i sidste ende giver mening i livet. Fuglene synger baglæns er også en historie om at rejse sig igen, og se sin fortid i øjnene med de valg man træf, fordi man kan altid se sine beslutninger efter i sømmene og finde modet til at træffe nye beslutninger for fremtiden. 

Fuglene synger baglæns er den første bog fra journalisten Karin Slot Christiansen, som må siges at have brugt sin baggrund som psykoterapeut i sin historie for at give læseren noget mere at tænke over.