Lydbøger » Gå-bogen

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gå-bogen Lydbog

4.4/5

Forfatter: Bente Klarlund Pedersen

lydbog og e-bog

Introduktion

Romanen Gå-bogen er en sundhedsfaglig roman, som er bygget op omkring videnskab inden for fysisk samt psykisk sundhed og motion. Værket er skrevet af den danske forfatter samt professor ved navnet Bente Klarlund Pedersen, som i flere årtier har forsket i menneskets sundhed, og hvordan motion har en påvirkning på kroppen.

I lydbogen hører man, at motion har en stor betydning for kroppens helbred. Man behøver ikke at være en professionel idrætsudøver for at være sund fysisk samt psykisk, men blot en enkelt gåtur om dagen kan gøre helbredet bedre. Det er nemlig bevist, at man får forøget sin koncentrationsevne og kreativitet, og formindsket stressniveauet samt trætheden, blot ved at gå.

Informationer:

Oplæser: Bente Klarlund Pedersen
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 12 minutter

Gå-bogen: Handling

Professor Bente Klarlund Pedersen har med romanen Gå-bogen givet nogle af hendes erfaringer inden for sundhed. Gå-bogen er nemlig en sundhedsfaglig roman, som formår at give adskillige vinkler på hvad der er sundt og hvad der er usundt. I Gå-bogen lydbog hører man nemlig om sammenhængen mellem motion samt sundhed, som professoren har forsket i en lang årrække. Hvis man derfor gerne vil høre mere om denne forskning og dets principper, så kan man lytte til Gå-bogen lydbog gratis.

Ved at lytte til Gå-bogen lydbog hører man ikke, at man skal være en professionel sportsudøver for at være sund. Tværtimod, så hører man i Gå-bogen lydbog at selv en lille gåtur om dagen, kan gøre en del for ens sundhed. Ved at lytte til Gå-bogen lydbog gratis hører man, at der er gennem forskning er fundet en sammenhæng mellem motion samt sundhed. Ved at motionere mere, så minimerer man sandsynligheden for at blive syg.

Det er nemlig bevist at motion øger din mentale samt fysiske styrke, men det øger også din koncentration samt kreativitet. Det vides også, at man kan blive kløgtigere samt mindre stresset, trist og syg ved at motionere.

Hvis man gerne vil forbedre sit eget helbred fysisk samt psykisk, så er dette værk en god start at lytte til. Her gives der nemlig ikke besværlige samt uopnåelige mål, som man bør følge for at opnå et godt helbred, men helt enkelt er rådet, nemlig en gåtur.

I Gå-bogen inddrages nogle spændende interviews med kendte danske figurer, såsom Jørgen Leth og Søren Ryge Petersen. De fortæller om vigtigheden af at gå, og hvordan de har fundet inspirationen til at gå for deres helbred.

Om forfatteren: Bente Klarlund Pedersen

Bente Klarlund Pedersen er født i 1950’erne, og hun er en sundhedsekspert, professor samt overlæge hos Rigshospitalet. Hun er desuden også en dansk forfatter, som er kendt for at skrive faglitteratur. Hun benytter sine erfaringer samt hendes mange års ekspertise inden for sundhed, til at skrive diverse bøger om menneskets sundhed og dets gode samt dårlige vaner. Hun har eksempelvis skrevet Gå-bogen, som uddyber nogle af disse principper.

Et af forskningsprojekterne som hun kendes for, er at undersøge sammenhængen mellem motion og immunsystemet, men også mangel på motion og sygdomme. Siden 1983 har hun specialiseret sig i infektionssygdomme samt medicin. Desuden er hun direktør for et forskningsfondscenter, som specialiserer sig i metabolisme samt inflammation.