Lydbøger » Gå langt

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gå langt Lydbog

4.5/5

Forfatter: Gitte Holtze

lydbog og e-bog

Introduktion

At gå er ikke altid en nem bedrift. Det beskriver Gå langt, som er lige dele en guidebog til dig, som ønsker at træne dig selv til at gå flere kilometer, og lige dele personlig fortælling fra forfatteren selv. Gå langt er Gitte Holtzes fortælling om, hvordan hun tilbagelagde flere tusind kilometer på tværs af Amerika og efterfølgende år den berygtede Camino.

Med den erfaring har hun skrevet Gå langt, som skal hjælpe enhver, der har modet og lysten til at kunne gå længere og længere både for motionens skyld, men ikke mindst for det mentale velværes skyld. Som det beskrives i Gå langt, findes der flere områder, der skal trænes, når du vil starte dine første skridt til en lang vandretur.

Informationer:

Oplæser: Gitte Holtze
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 3 timer og 54 minutter

Gå langt: Handling

Gå langt lydbog er den ultimative guidebog til dig, der drømmer om at gå den lange vandrerute, som du har hørt omtalt her og der og alle vegne. Det er som sådan ligegyldigt, om du har en drøm om at vandre 100, 300 eller flere tusinde kilometer. For det handler om at styrke både krop og sind, før du kan være i stand til at vandre de mange kilometer, hvilket du kan læse om i Gå langt lydbog gratis.

Mange danskere har fået inspiration og lyst til at gå mere og mere, og mange drømmer også om længere vandreture i hele verden. De små vandreture kan måske klares i din weekend, men som du kan læse, kræver det mere forberedelse og træning for at kunne nå i mål med de store vandreruter.

At nå i mål på en flere kilometer lang vandretur kan ændre hele dit liv. Men for at du kan nå i mål, kræver det flere faser og områder af forberedelser. I Gå langt lydbog gratis bliver du præsenteret for flere aspekter i din forberedelse til at kunne gå den helt lange vandrerute. Det kræver ikke blot fysisk træning, selvom dette selvfølgelig også er vigtig. Det kræver også stærk mental træning, hvilket Gå langt lydbog lægger stor vægt på. Men også faktorer som det rette udstyr til vandreturen og et økonomisk overblik kan spille en større rolle for, hvordan din vandretur kommer til at udforme sig.

Gå langt lydbog tvinger dig også til at tænke over, om du blot skal vandre alene, eller om det kan være en fordel eller en ulempe at vandre sammen med andre. Desuden giver den dig vejledning til at finde den optimale kost, der sørger for den rette energi og styrke, så du når hele vejen i mål.

Om forfatteren: Gitte Holtze

Gitte Holtze er en erfaren og habil vandringskvinde. Hun har tidligere skrevet Politikens Turen går til Camino De Santiago, efter hun selv gik hele turen på næsten 800 kilometer tilbage i 2019. Året før havde hun allerede gået mere end 4.000 kilometer hele vejen fra Mexico og op til Canada langs den berømte Pacific Crest Trail. Det er erfaringer fra blandt andet disse to vandreture, som hun deler i Gå langt sammen med en række faglige synspunkter fra professionelle fysioterapeuter, sportsdiætister og en mentalcoach.

Desuden kommer Gitte Holtze også ind på, at vandring ikke kun er for at gå langt. Det har også en eksistentiel påvirkning af mennesket.

Gå langt har selvfølgelig også inspiration til flere længere vandreruter fra hele verden.