Lydbøger » Gaden uden navn

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gaden uden navn Lydbog

4.3/5

Forfatter: Lotte og Søren Hammer

lydbog og e-bog

Introduktion

I Gaden uden navn møder man Kassandra, som bor i Den Jødiske Ghetto i Warszawa. Peter er SS-officer, og han er ansvarlig for vedligeholdelse af ghettomuren, samt udbygning. De 2 unge mennesker møder hinanden, og udvikler herefter et forhold til hinanden, og de ender med sammen at tilslutte sig en jødisk modstandsgruppe. Denne modstandsgruppe står blandt andet for at smugle medicin ind i ghettoen, men inden længe bliver gruppen sprængt, og Kassandra bliver jagtet af Gestapo.

For at finde ud af hvad der sker med Kassandra, og med forholdet til Peter, så kan du lytte til Gaden Uden Navn lydbog gratis.

Informationer:

Oplæser: Christian Engell
Sprog: Dansk
Kategori: Romaner
Længde: 7 timer og 31 minutter

Gaden uden navn: Handling

Gaden uden navn er tredje bind i serien Venner og Fjender, og her bliver den dansk-jødiske Kassandra endelig forenet med den danske-tyske SS-officer Peter. Deres historie bliver fælles, da de indleder et forhold til hinanden. De er forelskede, men deres forhold er ikke uden risiko. Da Kassandra bliver en del af modstandsgruppen, går der ikke længe før Peter også bliver draget ind i den. For at høre mere om hvad der sker med dem efter gruppen opdages, kan du høre Gaden uden navn lydbog.

Gaden uden navn er en velskrevet og hæsblæsende fortælling, hvor man kommer helt tæt på kærligheden mellem 2 unge mennesker, rædslerne fra krigen og strukturen som blev brugt under krigen. Persongalleriet er knivskarpt, og der er ingen uoverskuelige punkter i bogen, hvor man har svært ved at huske hvem der er hvem. Deres dynamik indbyrdes er også beskrevet på en fantastisk måde, dog skal man huske på bogens bagside; I krig er det svært at skelne ven fra fjende. Man kan altså aldrig vide, hvem man kan stole på.

Det er en bog med fart på, og den er fyldt med neglebidende øjeblikke, hvor man har svært ved at lægge bogen fra sig. Det er spændende læsning, og som læser kan man nærmest ikke undgå at føle, at man selv er en del af historien. Den er virkelighedstro, og det gør bare bogen mere spændende at læse. Der er virkelig blevet lagt meget tid og energi i at skrive bogen, specielt når man tænker på den research at Lotte og Søren Hammer har lavet. Det er helt sikkert en bog der er værd at læse, specielt hvis man har interesse i 2. verdenskrig.

For at finde ud af hvad der sker med både Kassandra og Peter, kan du høre Gaden uden navn lydbog.

Om forfatteren: Lotte og Søren Hammer Engell

Lotte Hammer og Søren Hammer er søskende, og de har sammen skrevet ti romaner, med deres karakter, politimanden Konrad Simonsen, som en gennemgående figur. De udgav deres debutroman ved navn Svinehunde, og da Gyldendal tog dem med på bogmesse, og præsenterede dem som årets krimisensation, så tog deres karriere fat! Deres bøger bliver solgt i udlandet, og de bliver rost til skyerne over deres fantastiske skriv. Lotte Hammer er uddannet sygeplejerske, og Søren Hammer er uddannet lærer, så de levede ret almindelige liv indtil deres debut i 2009.

De fandt deres fælles kærlighed til at skrive, da Søren flyttede ind i overetagen i Lottes hus, og dette blev deres første fælles skriveprojekt.