Lydbøger » Gæsten

Bookbeat (60 dage gratis)

Mofibo (30 dage gratis)

Gæsten Lydbog

4.2/5

Forfatter: Lee Child

lydbog og e-bog

Introduktion

For fjerde gang skal Jack Reacher løse en sag, der udvikler sig mere og mere dramatisk for hvert minut. Gæsten er den fjerde bog i serien om Jack Reacher, og endnu engang tages læseren med på en farefuld opklaring, der trækker tråde til hans fortid. Det er tråde, som Reacher for alt i verden gerne vil kappe for at beskytte dem, han elsker.

I Gæsten bliver Reacher inddraget i en sag, der involverer militæret og en række sager om sexchikane. Reacher begynder at se et mønster i drabsofrene, som historien udfolder sig i Gæsten, men er det nok til at fange gerningsmanden, inden han slår til næste gang?

Informationer:

Oplæser: Mikkel Bay Mortensen
Sprog: Dansk
Kategori: Krimier
Længde: 12 timer og 19 minutter

Gæsten: Handling

I Gæsten lydbog bliver Jack Reacher igen hevet med ind på en sag, som han i første omgang gerne vil holde lang afstand til. Det er et hold fra FBI, der får ham sat med på sagen, der involverer en række af skræmmende mord. FBI har en mistanke om, at Reacher ikke nødvendigvis er morderen, men derimod er de overbevist om, at han kan hjælpe dem med at finde frem til morderen i Gæsten lydbog gratis. 

FBI har en klemme på Reacher, som de skamløst bruger for at få ham til at samarbejde om denne sag. Det er en klemme, der drejer sig om falske anklager, der kan ende med at blive en trussel mod kvinden, som Reacher elsker og vil beskytte for alt i verden i Gæsten lydbog.

Det første Reacher opdager, da han modvilligt bliver sat på sagen, er den sammenhæng ofrene har. Hvert et offer har anklaget deres overordnede for sexchikane i militæret, og selv efter de hver især har vundet, er det endt med, at de har forladt militæret. Drabsmetoden er også ens for hvert enkelt offer. 

På ganske grusom maner er ofrene fundet i deres badekar, hvor de ved første øjekast er druknet i flere liter af camouflagemaling i Gæsten lydbog gratis. Men selv med retsmedicinske undersøgelser kan politiet ikke finde dødsårsagen hos ofrene. De er ikke druknet, som først antaget. Ej heller er de blevet skud, forgiftet eller kvalt eller lidt overgreb andet end døden. 

Nu er det op til Reacher at finde ud af, om ofrene selv har indvilliget til at dø, eller om der er tale om en anden måde at dække over andre korrupte sager, hvor en gal gerningsmand alligevel er snu nok til ikke at efterlade sig nogen spor overhovedet i Gæsten lydbog.

Om forfatteren: Lee Child

Lee Child har skabt sig en karriere alene ved at skrive bøgerne om Jack Reacher, der også senere er blevet filmatiseret med Tom Cruise i hovedrollen. Bøgerne fortsætter med at være populære, og til dato er der skrevet hele 25 bøger i serien, som også er blevet oversat til dansk. Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Jack Reacher, har du altså rig mulighed for det endnu.

Gæsten er blot den fjerde i serien, og der er derfor mange flere titler at se frem til. Når han ikke skriver flere bøger om Jack Reacher, nyder han at se sport, dog ikke selv at udøve det.