Lydbøger » Gangster farmor

Bookbeat (60 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gangster farmor Lydbog

4.3/5

Forfatter: David Walliams

lydbog og e-bog

Introduktion

Gangster farmor er en underholdende børnebog, som er skrevet af den britiske forfatter David Walliams. David Walliams er en skuespiller samt en kendt figur i tv-programmer. Han har i næsten et årti været dommer på det engelsksprogede talentprogram Britain’s Got Talent.

I Gangster farmor lydbog hører man om Ben. Ben bliver hver fredag passet af sin kedelige farmor, fordi hans far og mor skal sidde og se et danseprogram alene. Farmoren bruger sin dag på at sidde og løse krydsspil og hun spiser kun kålsuppe. Og hun prutter meget, uden at indrømme det. Farmorens fjernsyn virker ikke, hvilket ikke gør situationen bedre for Ben.

Men Ben lærer noget nyt om farmoren. Hun er en international kendt mester i tyveri! Og hun har bedt Ben om hjælp til et stort kup. Man kan med fordel lytte til lydbogen gratis.

Værket egner sig godt til børn i alderen fem til ni år.

Informationer:

Oplæser: Ken Vedsegaard
Sprog: Dansk
Kategori: Børnebøger
Længde: 3 timer og 34 minutter

Gangster farmor: Handling

Gangster farmor er en børnebog, der er skrevet af den 50-årige britiske forfatter David Walliams. David Walliams er også en skuespiller samt kendt figur i tv’et. Han har i næsten ti år været dommer på det engelsksprogede talentprogram Britain’s Got Talent. Man kan med fordel lytte til Gangster farmor lydbog, som egner sig meget godt til børn i alderen fra fem til otte år. Værket kan med fordel læses som selvlæsning fra ni år og opefter.

Den morsomme samt interessante bog Gangster farmor følger den centrale figur Ben. I Gangster farmor lydbog introduceres man til Bens farmor. Ben synes at hans farmor er kedelig og uinteressant at være sammen med. Hun vil nemlig kun sidde og spille kedelige krydsspil og læse i avis hele dagen. Hendes fjernsyn virker ikke engang, så han keder sig ekstra meget når han besøger hende hver fredag.

I Gangster farmor lydbog hører man også, at hun aldrig indrømmer at hun prutter. Og hun prutter meget. Ben tror at det skyldes den kålsuppe hun spiser hver eneste dag. Ben var derfor godt træt af at blive passet hjemme ved farmoren hver fredag. Og hvorfor skulle han passes hjemme hos farmoren, bare fordi far og mor vil se Vild med dans alene? Dette er ikke fair synes han.

Man kan med fordel lytte til Gangster farmor lydbog gratis, da der er noget han ikke vidste om sin bedstemor. Hun er faktisk kendt i hele verden, fordi hun er en mester i tyveri. Hun har dog en sidste opgave at løse, og dette kup er så stort og svært, at Ben skal hjælpe sin farmor med at udføre det. Ben havde ingen anelse om, at hans bedstemor var en gangster og mester i tyveri i hele verden!

Om forfatteren: David Walliams

David Walliams er en 50 år gammel britisk skuespiller samt forfatter. Han har også andre erhverv, eksempelvis er han også komiker og vært på flere programmer i fjernsynet. Han er en meget kendt figur i mediebranchen i England. De fleste vil dog kunne genkende ham som værende en central figur i Britain’s Got Talent, da han har været dommer på dette program i næsten et helt årti.

David Walliams forfatterskab er bredt, da han beskæftiger sig med flere forskellige former for tekstforfatning. Han har skrevet børnebøger såsom Gangster farmor, men han har også skrevet manuskripter til film og tv. Man kan med fordel lytte til hans værker i form af en lydbog, eksempelvis kan man lytte til børnebogen Gangster farmor lydbog gratis.