Lydbøger » Gaven i maven

Bookbeat (90 dage gratis)

Podimo (30 dage gratis)

Gaven i maven Lydbog

4.1/5

Forfatter: Gina Asbjerg

lydbog og e-bog

Introduktion

Bogen Gaven i maven er skrevet af den danske forfatter samt sygeplejerske Gina Asbjerg. Hun har været sygeplejerske på en ortopædkirurgisk afdeling, men de sidste tre årtier har hun arbejdet med alternative behandlingsformer. Hun har i over 30 år arbejdet med alternative behandlingsformer på sin egen klinik. Her tilbydes kinesiologi, akupunktur samt zoneterapi.

Værket er en metodebog, og drejer sig om forfatterens erfaringer inden for alternative behandlinger. Hun benytter sin erfaring fra de forskellige klienter hun har haft gennem de seneste årtier. Denne erfaring formidler hun videre til læseren, som kan ændre sit liv, og kan endvidere opnå en personlig udvikling.

Det kan være, at man ikke har bearbejdet den dårlige følelse i maven siden barndommen, eller at man tiltrækker dårlige individer ind i sit eget liv.

Informationer:

Oplæser: Mille Sjøgren
Sprog: Dansk
Kategori: Personlig udvikling
Længde: 7 timer og 40 minutter

Gaven i maven: Handling

Metodebogen Gaven i maven er skrevet af Gina Asbjerg. Gina Asbjerg er en dansk forfatter samt sygeplejerske. Hun har nu i mere end 30 år arbejdet i hendes egen klinik, som praktiserer alternative behandlingsmetoder, såsom zoneterapi, akupunktur og kinesiologi.

I Gaven i maven lydbog kan man lære at mestre sit liv. Dette får man lært ved hjælp af forfatterens erfaring. Forfatteren har i over tre årtier haft arbejdet med flere forskellige klienter, med hvert deres forskellige behov. Hun har formidlet sin læring om disses problemer, og formuleret det videre, så du kan mestre livet. Man kan med fordel lytte til Gaven i maven lydbog gratis.

Man kan i Gaven i maven lydbog høre flere adskillelige problematiske scenarier, som de fleste individer døjer med i hverdagen. Forfatteren formår at lære læseren hvordan man håndterer disse situationer. Dette er alt fra fysiske skavanker og gener, til at man lever et liv i underskud. Det kan også være på et mere spirituelt plan, hvis man får tiltrukket de forkerte individer ind i sit liv, som ikke er til gavn i ens livssituation.

Hvis du vil lære at mestre livet og skabe en balance i tilværelsen, og blive et menneske med overskud, så kan man med fordel lytte til Gaven i maven lydbog gratis.

I Gaven i maven lydbog får læseren gennem hele værket en god fornemmelse i maven. Desuden udvikler man sig personligt, mod noget bedre og noget mere positivt. Værket lærer dig at overvinde den dårlige følelse i maven, som stammer fra en dårlig hændelse man ikke har bearbejdet før. Måske fordi man var for ung, eller fordi følelsen var for ubehagelig.

Om forfatteren: Gina Asbjerg

Gina Asbjerg er en dansk forfatter samt sygeplejerske. Hun har i en årrække arbejdet på den ortopædkirurgiske afdeling på et hospital i Københavns kommune. Dette job fik Gina Asbjerg til at indse, at der findes alternative behandlingsmetoder. Hun har efterfølgende brugt meget tid på at finde ud af hvilke andre alternative behandlingsformer fungerer bedst.

Forfatteren har blandt andet udgivet metodebogen Gaven i maven, som nævner alternative behandlingsformer. Blandt andet videreuddannede hun sig inden for zoneterapi, akupunktur samt kinesiologi.

I mere end 30 år har hun haft sin egen praksis, hvor hun gennem sine erfaringer fra sine klienter fik skrevet værket Gaven i maven.